2019. november 12., kedd

Párás szélvédő ellen

Esős időben és a téli hónapokban nincs az az autós, aki ne találkozott volna a párásodás jelenségével, ami főleg azért idegesítő, mert nem lát ki tőle rendesen a sofőr. Az újabb autók levegőkeringetése és a klímaberendezések már ügyesen kiküszöbölik ezt a problémát, az idősebb modelleknél azonban ez kellemetlenebb és sűrűbben előfordul. A párásodás ellen a legjobb védekezés, ha szárazon tudjuk tartani a kocsi belsejét.


Ez pedig akkor áll fenn, ha minden párát kiszellőztetünk, például oly módon, mint mindkét oldalon kissé nyitva tartjuk az ablakokat. A jó légcseréjű utastér különben is jobban fűthető, mint a teljesen zárt és tévesen hiszik, hogy az. Igazából nem kételkedem a dolog hatékonyságában, mert ha az ember tudja, hogy a macskaalmot úgy találták ki, hogy az a lehető legtöbb vizet magába tudja szívni (jó, a macskából vizeléskor nem konkrétan víz távozik, de értjük, miről van szó), nem nehéz elképzelni, hogy ezt a párával is megteszi.


Biztosan neked is sok problémát okoz a párás autóüveg reggelente. Várhatsz, míg lefújja a légkondi, ha van olyano vagy törölgethete de az biztos, hogy nem tudsz tőle elindulni időben. Nem beszélve arról, ha az autó nincsen jól szigetelve, akkor akár útközben is visszajöhet a probléma, mikor már megszüntetted egyszer.


A legtöbb autó a szélvédő előttti esőcsatornából szívja a friss levegőt. Ha ennek vízleeresztő nyílásai eldugulnak, itt megállhat a nedvesség, ilyenkor igen magas nedvességtartalmú levegőt szív a ventillátor, amely szintén az utastérben fog lecsapódni. Ráadásul a pollenszűrő ilyenkor tisztességesen átnedvesedik, ami hosszabb időre is biztosítja a párás üveget. Egyszerű, de nagyszerű trükk a párás autóablak ellen. Ki ne utálná, ha télen, vagy akár egy esős napon az autója szélvédője csupa pára belülről?


Pedig egy nagyon egyszerű módszerrel meg lehet előzni a sok bosszankodást! Jó hír, hogy lehet tenni ellene , rossz, hogy nem éppen onnan jön a segítség,. Az egyik a kifejezetten szélvédő páramentesítésére szolgált,.


Nagyon bosszantó, mikor a kocsi ablaka annyira párás , hogy hosszú percekig tart. Miként hóval vagy jéggel borított, úgy. Mivel a kézfertőtlenítők alkoholt tartalmaznak, sokan úgy gondolják, ez is megfelelő védekezési mód lehet a párásodás ellen. A helyzet azonban az, hogy a bébisamponhoz hasonlóan ez sem hatásos szer, bár kétségtelen, hogy a bedörzsölés után a felület szép tiszta lesz.


Az őszi párás idő beköszöntével a szabadban tárolt gépkocsik belülről menthetetlenül bepárásodnak. Egy kanadai autós javaslata szerint szilikagélt kell egy használt, jó állapotban lévő zokniba tölteni, lezárni - hogy ne szóródjon ki -, és az első szélvédő mögé rakva a reggeli induláskor szinte száraz üveg. Mikor lesz koronavírus elleni oltás? Van-e gyógyszer a koronavírus ellen ? A szélvédő párásodásával a leggyakrabban a hideg, nyirkos napokon találkozunk, és sokszor akkor indul el az egész folyamat, amikor már a forgalomban hajtunk. OTTHONKA Párásodik a kocsid ablaka?


Párás szélvédő ellen

Ezek a trükkök segítenek! Munkába sietnél, de nem látsz ki az ablakon, olyan párás ? Nem biztos, hogy csak a barátságtalan időjárás az oka. Az internet népe a probléma. Tárolt változat Párásodás , Tippek, ötletek, házipraktikák , tudástár.


Az ablak okat érdemes párásodás ellen külön erre a célra használatos szerekkel gondosan bekenni,. Nem érdekelte, hogy párás a szélvédő - súlyos balesetet okozott Nyugat. Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen , aki nem látott ki megfelelően a párás ablakon, ezért Mikepércsen két autónak is nekiütközött.


This video is unavailable. Ha szeretné párátlanítani az ablakok belső felét, nézze meg ezt a rövid videót! Mindössze néhány percen belül minden tiszta lesz. A vád szerint a vádlott tavaly április végén személygépkocsival közlekedett Mikepércs belterületén. Ha ezt a szélvédőre erősítik, nincs látást gátló párásodás.


Lehet magának a szélvédő felületét is úgy kezelni, hogy a parányi csöppecskék ne kapaszkodhassanak meg. Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A sofőröknek nem ismeretlen a probléma, a téli hónapokban gyakran bepárásodik a jármű szélvédője, amelyen így igencsak nehéz átlátni. Macskaalommal a párás szélvédő ellen !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések