2019. november 5., kedd

Kaiserstein térkő

Leier Kaiserstein FACELIFT lapok. Válassza ki az Önhöz legközelebb álló színt! Fehér Szürke Fekete Földszínek Vörös. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. A TAVERNA GIGANT térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg.


Ez a natúr felületű rézsűkő természetesen illeszkedik a növényzet által zölddé varázsolt falakba, egyúttal garantálja a növénnyel fedett nagy felületi arányt.

Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. Egy különösen választékos és elegáns kerti bu. Térburkolatot vagy falat épít kertjében?


A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet. Viacolor térkő akció. Kedvező térkő árak!


Figyelje oldalunkat és keresse az akciós termékeinket! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.

A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. This feature is not available right now. Please try again later. Az érték- és időtállóság kérdése nem csak házépítéskor merülhet fel, hanem a dekoratív és funkcionális felületformálással kapcsolatosan is.


Minőségi díszburkolat és. Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz a burkolat környezetének. A szabálytalanul letört élek kölcsönzik a. Kaiserstein kő antik megjelenését, mely akár falazatba építve, akár burkolatba fektetve érvényesül. Tökéletesen harmonizál a modern építészeti stílusokkal és illeszkedik felújított épületekbe és udvarokba is.


F -t nem tartalmazzák. A TEATRUM térkő finomszórt felülete visszafogott, időtlen eleganciát sugároz. Megjelenésében fontos a tiszta vonalak, szigorú formák, finom fugák alkotta összhang. Finom megmunkálása kellemes járásérzetet, szilárdsága nagy terhelhetőséget biztosít. Ideális termék kombinált funkciójú tereken történő felhasználásra.


Kombinált méretekből készült csomagolás. Kérje ajánlatunkat! Formája, harmonikus színvilága és antik felülete révén klasszikus mintaképek lenyomataként van ránk hatással a PATIO térkő és falazókő.


A térkő felülete még nedves állpotban is.

Térkő - és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást. A PATIO térkő és falazó megerősíti a vidéki idill képét. Ha kedveli a természetes hatású burkolatokat, akkor tökéletes választás lehet otthona rusztikus burkolataként ház körüli vagy kerti járda burkolatként is.


CASTRUM LÉPCSŐBLOKK. REGNUM ELEGANT LAPOK. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések