2019. november 26., kedd

Piros fehér pöttyös teás bögre

A piros alapon fehér pöttyös nagy bögre igazi vidéki hangulatot teremt az otthonunkba. Egyedi formájú és színű, kézzel készült kerámia teás bögre. Belül hófehér, kívül csodásan piros máz, fehér UKKO logós korongokkal pöttyözve.


Amikor egy ilyen bögréből kortyolgatod reggelente kedvenc teádat, akkor bizony mosollyal az arcodon kezdheted a napot. Jó ránézni, jó fogni és jó teázni belőle. Piros alapon, fehér pöttyökkel díszített bögre.

Gáztűzhelyen melegíthető, mosogatógépben mosható. Kívül-belül zománc bevonatos. A csomagban 2db kézzel készült piros pöttyös kerámia teás bögre és a hozzájuk passzoló teáskancsó található.


A kerámiákat belül fehér , kívül piros színű mázba öltöztették és fehér UKKO logós korongokkal díszítették. A Banquet Pöttyös Bögre , Piros , 3ml, darab egy szolid de elegéns bögre szett mely ajándéknak is kiváló választás lehet. Magunkról: A termékeink döntő többségében kézi készítésű és kézi festésű kerámiák. Nagy részben vörös agyagból kézi korongozással készülnek.


Vásárolj most Bögréket online!

Konyhai eszközökből sosem elég! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke. Vagy éppen étkészleted kell frissítened?


A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról. A piros színű fehér pöttyös kerámia bögre nem csak a reggeli kávénál vagy teánál eltöltött idő kényelmét szolgálja. Alsó átmérője cm.


Hasas formájú pöttyös kerámia bögre piros színre festve, fehér pöttyökkel. A kézzel készült bögre korongozás során veszi fel végső formáját, és az egyedi festési technológiának köszönhető külső zománc színe valamint csillogása teszi különlegessé. Pöttyös bögre , A klasszikus pöttyös bögre színes, modern változata, Ez a Bögrebolt webshopja. Piros fehér pöttyös reggelző készlet darabos leírása.


Mindenkinek a szokásai mások. A bögre belső felülete fehér színre festett. Van, aki szeret kortyolgatni órákig, más viszont pár perc alatt végez egy teával. Ha szeretné, hogy bögréje sose fogyjon ki, akkor tökéletes választás ez az óriási pöttyös bögre ! Készítse el szeretett italát, töltse fel a bögréjét és hosszú időn keresztül ihatja kedvencét.


Klasszikus megjelenése szívet melengető, a gyerekkor. Bármilyen forró italt szürcsölsz szívesen ‒ erős eszpresszót, egy hosszú lattét vagy egy nagy bögre finom teát, nálunk megtalálod hozzá az ideális poharat.

Teás bögre szett mozaikos 300ml. Alföldi pöttyös bögre , teás bögre , kávés bögre , pöttyös RETRO. Zsolnay retro piros pöttyös bögre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések