2019. október 30., szerda

Padlófűtés hajópadló

A végső burkolat megválasztása épp úgy fontos egy padlófűtési rendszer esetében mint maga a technológia. A burkolat maga a hőleadó felület. Szerencsére a legtöbb napjainkban alkalmazott burkolat típus alkalmas padlófűtéshez a megfelelő rögzítési és rétegrendi szabályok betartása mellett. Csaknem tökéletes illúziót teremthetünk azonban a hajópadló mintázatú szalagparkettával.


Parafával szintén meleg, strapabíró, könnyen tisztítható felület képezhető.

A hajópadló a mai kor lakásaiban a hagyományőrző szemlélet mellett, a már elérhető speciális szerkezetének köszönhetően a legmodernebb technikai megoldásokat is megvalósítja. A hajópadló természetessége és nagy léptékű vonalai a valódi faanyagok kellemes hatásával párosulva a lakás helyiségeinek. A padlófűtés és burkolóanyaga egy egységet képez, külön nem szabad vizsgálni őket. Egyik részen történő változás a másik részre is kihat.


Ezt a tervezésnél és a kivitelezésnél is figyelembe kell venni. Azonban a tervezéskor és a kivitelezéskor. Kivitelezési munkáink közel -át a padlófűtés teszi ki, mint fűtési rendszer.


Az infra fűtőfólia nagy előnye, hogy gyorsan telepíthető, kicsi a fűtésrendszer magassága, és kedvező a beruházási költsége.

Elektromos padlófűtés amorf fűtőszál technológiával, év garanciával! Családi házak és vállalatok tulajdonosainak, akik gazdaságos, biztonságos és környezetbarát fűtésre vágynak. Az alacsony padlófűtés ár eléréséhez szereld fel a helységeket külön - külön termosztátokkal, hogy helyileg tudd szabályozni a fűtésed.


Egyaránt telepítheted laminált padló, parketta, hajópadló , szőnyeg alá is. Speciális, padlófűtés felett és vizes környezetben is használható tölgypadlókkal is szolgálunk, ezzel orvosolva sok építkező, lakás felújító gondját, akik az alulról sugárzó meleg miatt voltak kénytelenek hátat fordítani fa padlóburkolattal kapcsolatos elképzeléseiknek. Tekintse meg kínálatunkat.


Padlófűtés esetén nagyon fontos, hogy szem előtt legyen a parketta nedvességtartalma. A fa egy élő anyag, így a klimatikus változásokra reagál. A -os páratartalom alá eső helyiségben a parketta ki fog száradni. Az elektromos padlófűtés szerelése előtt az adott helység alapterületét mérd le. Készíts egy vázlatot, rajzot úgy, hogy az adott helységben lévő rögzített szanitereket, padlóval érintkező bútorokat se felejtsd ki.


WC, mosogató, stb…) Ezek méreteit le kell vonnod az alapterületből. A padlófűtéssel egybeépített aljzatra történő parkettázásnál a hagyományos faburkolatok lerakásának követelményein túl további előírásokat is be kell tartani. Mind a burkolóanyagokkal, mint az alkalmazott fektetési technológiával szembeni követelmények eltérnek a megszokottaktól.


Az első deszkát a faltól kb. Hajópadló lerakása.

A fal és a deszka közé kis távtartókat (ékeket) helyezünk. Az első deszka pontos beállítása nagyon fontos, hiszen ehhez kapcsolódnak a további deszkák, így később már nincs lehetőség. Beépítésével tökéletes, hatékony, korszerű, energiatakarékos, egészséges padlófűtés alakítható ki. A legbiztonságosabb elektromos padlófűtés , mely egyszerűen és gyorsan telepíthető önálló-fő vagy kiegészítő fűtési megoldásként.


A fűtőkábellel való fűtés előnyei beltérben A radiátoros rendszereknél a hő előbb fölszáll a plafonra, majd miután lehűl, visszaáramlik lábmagasságban, kellemetlen huzatot okozva. A DEVI elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget biztosít láb-, test-, és fejmagasságban. A hajópadló szerkezetileg szintén megegyezik a parketta és a svédpadló felépítésével, tehát tömör fából készül, illetve akárcsak a másik két kategóriában csaphornyos rendszerrel csatlakoznak egymáshoz az egyes elemek.


A hajópadló lapjai ugyanakkor valamivel szélesebbek, és jóval hosszabbak a svédpadló lapjainál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések