2019. október 7., hétfő

Csatornavas hajlító ár

Csatornavas hajlító ár Yato Csatornavas hajlító. Hossz: 6mm, Kétkaros, kör keresztmetszetű fém szárral. Betonvas, csatornavas hajlító mm-ig B500A minőségű betonacélhoz (SEP-BVHAJL1A). Profi ereszcsatorna vas hajlító. Lyukasztó-vágó kézi Nibbler.


Megmunkálható anyagvastagság. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Freund bádogos szerszám. Ft In Stock Lista ár. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. GépDepo, a MAKITA WEBSHOP - Kiemelt Makita partner.


Kéziszerszám, tartozék, munkavédelmi webáruház és kereskedés. Makita gép és tartozék - Fiskars kerti szerszám - Leica, Geo Fennel mérőeszköz - OLFA kés, penge - Stanley, NEO kéziszerszám - Akciós árak, ajánlatok. Falcfogó fok hajlított lapolt 60mm 90° hajlított , kovácsolt, lapolt csuklóval, szorító és.


Csatornát tartó laposvas hengerítésére és hajlítására szolgáló gépek. A hajlítógép számot is nyom a csatornavasba. A feltüntetett árak az áfá-t NEM tartalmazzák! A fénykép csak illusztráció! Egyéb anyagok (pl. horgany, réz) árairól e-mailben kérjen ajánlatot!


Tisztelt Ügyfeleink! MSZ 33-as horganyzott csatornavas gyártás hajlított és egyenes kivitelben. Az építőipari fémtömegcikkek területén meghatározó tevékenységünk a horganyzott csatornavasak gyártása. A 33-as csatornavasnak két eltérő kialakítású változatát is gyártjuk, a hegesztettet és a szegecseltet.


Az alapanyag minkét esetben 25×5-ös laposvas. A hegesztettnél a csatornát tartó. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Hasonlítsa össze az árakat!


CSATORNAVAS HAJLÍTÓ a Szerszámplacc szerszám webáruházban. A magyar kormány operatív törzset hozott létre az új koronavírus elleni küzdelem érdekében. Az alábbi honlapon hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén. Favéső mm CrVfa nyéllel YATO.


C szorító 150mm 450kg YATO. Hegesztett háló, más néven betonháló vagy síkháló vásárlás. Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett háló vásárlás esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések