2019. október 24., csütörtök

Horganyzott kábeltálca

Olyan ipari üzemekben, csarnokokban ahol nagyobb mennyiségű vezeték vagy kábel szakszerű rögzítését, fektetését kell megoldani a 100mm széles fém Vergokan kábeltálca vagy kábelcsatorna kitűnő megoldás. Kiváló minőségű kábeltálcák. Villamossági Webáruház és. Horganyzott fém kábeltálca fedél Kopos V 75Xmm, méteres kiszerelés.


GFK) műanyag kábeltálca rendszer, mely az összefoglaló nagy. Az OBO rácsos kábeltálca -rendszer. Pofabehajlási görbe a. Az ipari alkalmazásokra a robusztus kialakítás mellett a nagy korrózióállóság a jellemző. Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! Országos üzlethálózat, szaküzlettel és átvételi ponttal.


Ingyenes házhozszállítás 20. Ft vásárlás felett! Rendeld meg most olcsón, gyorsan, szakértőktől! A RICO-merítőkádas horganyzott termékeinek típusjele mindig 16. Ft-os áron elérhető.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. HELKIA MAGYARORSZÁG – Törekvés az innovációra, a magas hatékonyságra és a tökéletességre. Részletekért keresse kollégánkat!


Kérjük jelentkezzen be az árak megtekintéséhez! Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. Fém kábeltálca , HERMI gyártmányú. Tartozékokkal és kiegészítőkell együtt. A táblázat listaárakat tartlamaz.


Rácsos kábeltálca függesztő akasztó (SST). Kábeltálca 300x60mm horganyzott a Kábeltálca kategóriában - most 3. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy hozza ki a legtöbbet energiájából és erőforrásaiból, kövesse Life Is On filozófiánkat, így biztosítva, hogy az energia mindenhol, mindig és mindenki számára elérhető legyen. A kép illusztráció! RKSM = Magic, racionális kábeltálca -rendszer mm oldalmagassággal.


Mágneses árnyékoló csillapítás fedél nélkül dB, fedéllel dB. Olcsón, gyorsan, szakértőktől! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A fedélnek a rácsos kábeltálca kereszthuzaljára való rögzítése DKU típusú fedélrögzítő-kapoccsal történik. A másfél hónap alatt elkészült, hőszigetelt kivitelű, horganyzott csarnok összeállítása és készre szerelése két részletben történt.


Megbízható csarnoképítő céget keresve a megrendelő alaposan körbejárta a hazai csarnokkínálatot, és ajánlás útján jutott el a Frisomathoz. Az egyedileg tervezett csarnokok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések