2019. október 21., hétfő

Inconel anyag

This is a metal from the nickel chromium family. It has several characteristics that make is a desirable metal. It is also resistant to. Based on a nickel-chromium alloy with added aluminium, these alloys have properties which make them perfect for use in the heat treating industry.


INCONEL alloys are based on nickel and chromium with significant additions of other elements such as molybdenum and iron. These provide a range of materials with excellent low and high temperature strength capability combined with outstanding corrosion resistance.

We have strong study and manufacture strength of electronic grade nickel, precision, refractory metal and alloy. INCONEL is totally synonym with Specialty Vortex Flow Meters - a life line of modern industry. This material is an iron-nickel-chromium alloy with additions of molybdenum and titanium. A Markforged előtt sokaknak kellett beszállítóra várni, komoly összegeket fektetni öntőformákba, vagy rengeteg munkával járó, magasan képzett szakemberek jelenlétét igénylő poralapú folyamatokat vásárolni.


The alloy is austenitic in all metallurgical. Emiatt követelmény a lapkaminőségnek és a geometriának a helyes kiválasztása, csakúgy mint a célzott megmunkálási folyamatnak. A legnagyobb fémes anyag adatbázis a világon Mindamellett, hogy a Total Materia adatbázis a világ legátfogóbb fémes anyag adatbázisa, ami több mint 10.


A forgácsolószerszám- anyag (minőség) a pontos összetevőkkel, pl.

Incoloy Alloy A286. A fenti tényezők vannak a legnagyobb hatással az anyag megmunkálhatóságára. További tényezők: forgácsolási adatok, forgácsolóerők, az anyag hőkezelése, felületi réteg, kohászati.


A Huona Kína egyik legprofesszionálisabb nikkelötvözet-gyártója és -szállítója, magas színvonalú, alacsony árú termékeket szállít. Kérjük, bátran vásárolja meg itt a gyárból a Kínában gyártott nikkel ötvözetet. Readily fabricate weldable even in the hardened condition. A nikkel-ötvözet cső és cső méretek megtalálni a megfelelő anyag az összetevők listája, berendezések, gépek és termékek. Adjon új esélyt az alkatrészeknek felrakó hegesztéssel!


A különféle alkatrészek és szerszámok a legtöbb esetben rendkívül intenzív használatnak vannak kitéve, emiatt egy idő után elkerülhetetlen, hogy kopásnak induljanak. Ilyenkor a szakemberek gyakran a teljes csere mellett döntenek, azonban ez bizonyos elemeknél rendkívül költséges, arról nem beszélve, hogy ez. A CBN magas ára miatt kezdtek a szerszámgyártók más anyagminőségeket keresni a keményesztergáláshoz.


Az egyik ilyen említésre méltó helyettesítő anyag a kerámia lapkák családja. A kerámia lapkák ár-érték aránya magasabb, mint a CBN lapkáké (technológia függő). HRC keménységhatáron belül az élettartama.


A szolgáltatási igénylő optimális csúszással. Hangzhou Ualloy Material Co. Kínában, Üdvözöljük kedvezmény és alacsony ár magas hőmérsékletű ötvözet inconel 6vásároljon tőlünk, és ellenőrizze a ár és az ajánlat a gyári is szívesen.


Verwendung von Cookies Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies.

A Total Materia adatbázis tartalmazza a legtöbb fémes anyag adatait a világon,. Az anyag vagy készítmény azonosítása. Identification of the substance or preparation).


Poliamid alapú , hőre lágyuló kompaundok. A kitűnő villamos szigetelő tulajdonságokkal rendelkező anyag stratégiai. Nagy speciális tömítési erő jellemzi, amely még alacsony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések