2019. október 17., csütörtök

Nébih adatbázis

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Mostantól egyetlen weboldalon, a portal.


Szigno programmal lehetséges. Vagy keresse fel az e-szigno. Amennyiben az Igen rádiógomb van kiválasztva, abban az esetben azokra a szerekre szűr a program, amelyek ökológiai gazdálkodásban használhatóak.

A hivatal honlapján a napokban működésbe helyezett, új adatbázis immár rendszerezetten rögzíti a jogszerűtlenül feladott hirdetések adatait. A termékvisszahívás aloldal mellett – valószínáleg az év második felében – a hivatal ingyenes mobiltelefonos alkalmazásában, a Nébih Navigátorban is elérhetőek lesznek az adatok. Továbbá az alkalmazás felhasználói értesítést is kapnak majd az új esetekről. Az adatbázis a Nébih weboldalán érhető el. Magyarország erdőrészleteinek on-line térképe.


A szerződés megszűnését, valamint módosításait ugyanezen a felületen kell a. Tisztelt Ügyfelünk! A rendszerbe való bekerüléshez a.

Az új online élelmiszeripari adatbázis célja, hogy az statisztikai adatokat és. A Országos Adatbázisban regisztrált tenyészetek tartói rendelkezhetnek arról, hogy. A Nébih korábbi próbavásárlásai során eltávolíttatták a megtévesztő, jogszerűtlen hirdetéseket, de azt tapasztalták, hogy újra megjelentek hirdetések ugyanazokkal a telefonszámokkal, ezért is állították össze az adatbázist - közölte. Jogszerűtlen tűzifahirdetések adatbázisa a Nébih honlapján.


NÉBIH termékteszt kampány. A Hivatal a jövőben is folytatja az internetes tűzifahirdetések ellenőrzését. Honlapjukon a napokban működésbe helyezett, új adatbázis immár rendszerezetten rögzíti a jogszerűtlenül feladott hirdetések adatait. Víztérkód adatbázis.


A Gyógyterméktár fejlesztőinek célja, hogy a gyógyszernek nem minősülő készítményekről (étrend-kiegészítők, gyógytermékek, gyógyteák, kozmetikumok, orvostechnikai eszközök, speciális gyógyászati célra szánt tápszerek, egyéb gyógyszernek látszó termékek) az egészségügyi szakemberek, fogyasztók és betegek számára hiteles információkat szolgáltasson. Elkészült az MTMT 2. A frissítéshez tartozó változások jegyzékét megtalálhatják az MTMT dokumentumok menüpont Változásjegyzékek fejezetében, illetve megtekinthetik a következő közvetlen hivatkozásra kattintva: Változásjegyzék a 2. Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Jelölési problémák miatt a termékből 14-nél indult hatósági eljárás. Nébih által üzemeltetett egyes szakrendszerekben akadozhat az elektronikus ügyintézés.


Az internetes promóciók ellenőrzése során rendszeresen bebizonyosodik, hogy az illegális faanyag-kereskedelmet folytatók álnévvel, illetve kitalált EUTR technikai azonosítóval adják fel hirdetéseiket – áll a Nébih közleményében. Ebben az esetben erről nem. Hozzon ki többet az Adózónából!


A Nébih honlapján elérhető adatbázis bárki számára ingyenesen hozzáférhető.

Előfizetőink és napos próba-előfizetőink teljes terjedelmükben olvashatják cikkeinket, emellett többek között elérik a Kérdések és Válaszok archívum valamennyi válaszát, és kérdezhetnek szakértőinktől is. A kormányzati körökben jó kapcsolatokkal rendelkező Zsidai cége megfellebbezte a Nébih nem jogerős határozatát, az önkormányzat állításait pedig hazugságnak nevezte egy közleményében. A helyzet viszont úgy tűnik, nem mérgesedett el tovább, az önkormányzat ugyanis a Hvg. A Nébih a közelmúltban hozta létre a hazai élelmiszerekre vonatkozó tanúsító védjegyeket összegző tudástárát. Ezt az új felületet úgy alakítottuk ki, hogy minden elérhető legyen rajta, emellett a gyakran használt funkciókat igyekeztünk kevesebb kattintással gyorsabbá és használhatóbbá tenni.


Közhiteles cégadatokra van szüksége? Szerezze be nálunk sorban állás és regisztráció nélkül a naprakész, hatályos adatokat tartalmazó hiteles cégdokumentumokat elektronikus formában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések