2019. október 3., csütörtök

Kanava anyag

We link international and domestic best practices to grow markets and strengthen the impact our clients have on their communities. Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkól! Az alábbi linken található ponponszőnyeg készítéséhez van Önöknél megfelelő vászon ? Tű gobelin anyag fehér 60cm x 100cm.


Szemsűrűség cm-en szem. Kanava , aida, vászon db-ok kb.

Aida vászon a Kézimunka alapanyagok kategóriában. Ha egyedi terméket keres, akkor nálunk megtalálja. A kanava felület 4-cm-el nagyobb. A szövet összeugorhat , ezért használat előtt alkalmas (átvasalni). Az ár és a rendelés is cm-re vonatkozik, minimális rendelési mennyiség cm.


JavaScript bekapcsolásához itt találnak. Gobelinezéshez két féle kanavát használunk. Kedves Vásárlóink !

A Kormány határozata alapján március 17. Budapesti, Győri és Taksonyi üzlet). Lakástextil, dekoranyag, Loneta spanyol méteráru (anyagvastagság 5-mm). Webáruházunkban több, mint 500-féle, különböző színű és mintájú lakástextil méterárut kínálunk.


Különböző dísztárgyak készítésére alkalmas a műanyag kanava. Előnye, hogy könnyen méretre vágható és nem foszlik. Néhány kép segítségével szeretném megmutatni, hogy milyen sok mindent lehet készíteni belőle.


Tűgobelin alap (Canava) a Kézimunka alapanyagok kategóriában. Kifejezetten tűgobelinezéshez alkalmas, fehér színű alap. Létezik nagylukú “Magic kanava ” néven ismert alapanyag, ami sűrűbb, 1cm-re körülbelül 5-öltés fér, ezt a hatszálas osztott hímző is igen jól fedi, ha leszámolós mintát varrunk rá, de sajnos ez szimpla szövésű anyag , ezért nem osztható! DMC – DCKimosható kanava Soulble Canava. Vízben oldódó kanava , amivel azokat a textileket is egyedivé teheted keresztszemes hímzéssel, amire másként nem lehet keresztszemest hímezni.


A keretek tulajdonságai: A gobelinvarró keret fából készült, alapanyaga natúr bükk. Az asztali állvány pillangó csavarokkal 1-perc alatt összeszerelhető, és szabadon állítható dőlésre rögzíthető, így bárki számára kényelmes helyzet alakítható ki a varrás során. Ráma: Az elkészítendő képet feszítjük rá, majd tűzőgéppel lefixáljuk, hogy munka közben ne mozogjon az anyag.


A kislyukú kanava a tűgobelin. Ezzel a technikával nagyon aprólékos alkotások születhetnek.

Kezdőknek a nagyobb lyukú kanavát ajánlják, melyre. Rendelés és számvetés. A készlet az aktuális raktáron levő variánsokból van elkészítve. Lehet még hímezni kanavára is, ami egy merevebb anyag , mint a vászon, és a lyukak is nagyobbak.


Ebben az esetben vagy vastagabb fonalakat használsz, vagy a fonalak számát növeled. De már létezik műanyag kanava , ami előre kilyuggatott műanyag forma, pl. Ha Ön is szeret kézimunkázni, akkor minden bizonnyal szüksége van időnként valamilyen textil ragasztóra.


Nézzen szét a Kézihímzés webáruházban értük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések