2019. szeptember 2., hétfő

Kúpcserép rögzítése csavarral

Ezért fontos, hogy az oromszegélynél, a gerincnél, valamint az eresznél lévő cserepek és kúpcserepek rögzítése stabil legyen. A gerinccserepek rögzítésére használható, db csavarral rögzítenő a gerincléchez. A kúpcserép alá gerinclécet vagy éllécet szokás rakni, ez képezi az aljzatot. Az élléc elhelyezése után a tetőfedő anyag felületére kell helyezni a habarcs adagokat, majd erre kerül a kúpcserép. Gumikalapáccsal, finom ütésekkel kell felültetni, illetve az egyes kúpcserepeket összeilleszteni.


FIRSTFIX kúpcserép rögzítő szett. A CREATON speciális kúpcserép rögzítő rendszere. Alkalmazásával a kúpcserép gerincléc, gerincléctartó és kúpalátét nélkül is kiválóan rögzíthető.


Feltételezi a taréjszellőző cserép használatát. Elemei a speciális kúpkapocs és a nemesacél rögzítő huzal. A tetőfedő habarcs korszerűbb változatát, kúpcserép ragasztót kínál a Flexim. A Tetőmalter néven forgalmazott termék alkalmazható új építés,.


Kúpcserép ragasztó,tetőfedő anyagok mediterrán cserép,leier toscana cserép. A Flexim tetőmalter használatra kész. KÚPCSERÉP LEZÁRÓK, ÉLLÉCTARTÓ ÉS KÚPKAPCSOK FES. Alapesetben elégséges lehet az egyes tetőcserepek rozsdamentes csavarral történő rögzítése , de bizonyos időjárási körülmények, hajlásszög tartományok esetében kiegészítő rögzítő elemek alkalmazása is szükséges. Erre a célra fejlesztette ki a CREATON a különböző termékeihez a rögzítő elemeit.


Tetőspecialista programunk. Fontos a folyamatos képzés és tanulás, a programban résztvevő kivitelezők a szakmájuk iránt elkötelezett, magas minőséget. A ferde élek eresz oldali indításának kiegészítője.


Rögzítése speciális harangcsavarral történik. Egyenes kialakítással rendelhető. A félnyeregtető cserepek rögzítése tömítőfejes csavarral és viharkapoccsal történik. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak.


Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Kúpkapocs: Feladata a taréjkúpok rögzítése. Anyaga rozsdamentes acél vagy vörösréz.


Kúpcserép lezáró eleA kúpcseréplezáró elem egy olyan elem, amellyel helyettesíteni lehet a kezdő kúpcserepet a gerincfedés végein. Ezzel az elemmel teljesen zárttá lehet tenni a gerincet, perforált felületének köszönhetően. Segítségével a függesztési magasság könnyen beállítható, a pálcák duplarugóval toldhatóak, továbbá szemes vagy kampós kivitelben kaphatóak.


A kampós kialakítású vég rögzítése beakasztással történik. A szemes kialakítású vég csavarral való rögzítést tesz lehetővé. A horganyzott acél pálca nagy. Bevilágító Hullámlemez Rendeltetése: Raktárak, csarnokok, melléképületek természetes megvilágítására. Onduline Gerincelem Onduline Gerincelem Barna Onduline Gerincelem Piros Onduline.


Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések