2019. szeptember 4., szerda

Legszarabb viccek

Szavazz a liberálisokra - különben lelőjük a kutyádat. Mi van ha elütnek egy matematikust. Mi a magyar vasipar jelképe? Legszarabb viccek egy kategóriában össze gyűjtve!


Szar viccből mindig jön új sajnos.

Ezért ezeket is felrakjuk ebbe a szar kategóriába. Nézz vissza és szarakodj nap mint nap viccesen! Nyuszikás, pistikés, mórickás, stb viccek.


Folyamatos feltöltés, minden nap új viccek ! Te is a saját vicceidet, a megfelelő kategóriákhoz. Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdet.


Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő!

A viccek itt alul kezdődnek is. Paradicsomos kert ( Vicc Toplista 4. helyezett) Egy idős ember egyedül élt a farmján. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öregember leült és megírta neki problémáját.


Megy a királyfi az erdőben, egyszer csak találkozik a vasorrú bábával, akinek a vállán ül egy holló. Királyfi, ha kitalálod milyen állat van a vállamon, megdughatsz! Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc!


Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!


Az erdőben nagy a rettegés, mert jön a vadász. Fiatal pár épp a nászéjszakát tölti. Az ifjú férj éppen ujjazza az arát, az kéri, hogy dugja be elõbb majd ujját, majd ujját, majd azt ,hogy öklözze meg.


Egyik ismerősünk a hétvégén vitt haza egy rém cuki keverék kölyköt, a gyerekek hosszas unszolására.

Igen nagy fejtörés most a családnak, hogy milyen nevet adjanak a kutyulinak, és hát az összes közös találkozónk vagy telefonos beszélgetésünk alkalmával mindig ugyanoda lyukadunk ki: hú ez tök jó név, de még erre is gondoltunk. Az alkoholista az, aki ugyanannyit iszik, mint mi, csak nem szeretjük. Kategória: Fárasztó viccek - Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Vicces idézetek, humoros szövegek, egysoros poénok és király sms-ek!


Rovar, bogár élősködő viccek Egy idős juhász a réten legelteti a nyáját, amikor a közeli országúton egy vadonatúj BMW tűnik elő a porfelhőből. Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Akkor lássuk agyszüleményeimet: Melyik az alternatív rockegyüttesek kedvenc OTP-je? Hát a Pál Utcai Fiók.


Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések