2019. szeptember 27., péntek

Creaton homlokzatburkolat

CREATON TETŐK ÁTSZELLŐZTETÉSE. Ha hosszú évtizedekig változatlan minőségű és tartós tetőszerkezet kialakítására törekszünk, a tetőszerkezet szakszerű átszellőztetésére vagy nedvesség elleni védelmére éppúgy nagy hangsúlyt szükséges fektetni, mint annak hőszigetelésére. Fenntarthatóság Az EQUITONE szálcement szerelt, átszellőztetett nagytáblás homlokzatburkolat karcsú és könnyű, nyersanyag felhasználása igen alacsony. EQUITONE rendelkezik EPD tanusítvánnyal, mely átláthatóan ábrázolja a termék ökológiai lábnyomát előállítása, használata és újrafelhasználása során.


A CEDRAL Classic lapok szálcementből készültek, amely rendkívül tartós és környezetbarát anyag. A szálcement természetes ásvány tartalmú kompozit anyag egyedülálló esztétikai és fizikai tulajdonságokkal, mely könnyű alakíthatóságával és esztétikus felületével kiválóan alkalmas szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatok kialakítására. Erőteljes fény-árnyék játék, struktúrált megjelenés nagyelemes szálcement lapokból készül 7. Profilokkal kialakított négyzethálós homlokzati kiosztás rejtett fugákkal 8. Anyagkombinációk, mozgalmas homlokzati kép a fa, fém és vakolt felületek kombinációjával 9. A burkoló termékek gazdag méret-, szín-, és mintázat választéka kül-, és beltéren egyaránt határtalan lehetőséget biztosít az építészeti -, és design elképzelések megvalósítására.


A homlokzatburkolatok széleskörűen felhasználhatók középületeken és lakóházakon. A megoldás homlokzatburkolat szálcementből. Az Eternit márka a szálcement homlokzatburkolati piacon nemzetközi. Cégünk a kereskedelemben elérhető szinte összes szerelt burkolat.


Tóth Elek tartotta, az átszellőztetett szerelt homlokzatburkolat épületfizikájáról. Az átszell ztetett homlokzatburkolatok építészeti. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Faanyagok és burkolók. Fenyő fűrészáru Tetőlécek Fakonzerváló szerek.


Vakolatok, habarcsok. A CEDRAL burkolati lapok nem korhadnak, mint a fa, nem vetemednek, nem repedeznek és. Címkék: burkolat cedral eternit felület kültér szín. Ideálisan használható felújításhoz és új tetők építéséhez. Optikailag a klasszikus hódfarkú felülethez hasonlít, de annál gazdaságosabb megoldást kínál.


SZERELT HOMLOKZAT UNIVERZÁLIS RÖGZÍTŐ RENDSZERE. A tűzbiztonságra vonatkozó legújabb szabályok értelmében, az emberi élet és vagyoni értékek védelme miatt, megnőtt a tervezői felelősség az olyan épületszerkezeti elemeknél mint a szerelt, átszellőztetett homlokzati megoldások (SZÁH). A Linea vonalas szerkezete kiemeli a szálcement anyag textúráját.


A nap bármely pillanatában a napsütés változó hajlásszögének köszönhetően változatos megjelenést biztosít. Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt. A Wienerberger komplex építési megoldásokat kínál: a Porotherm téglák, Tondach tetőcserepek, Terca burkolótéglák és a Wienerberger kéményrendszer olyan magas minőségű, modern technológiával készült építőanyagok, melyek egészségesek, energiahatékonyak és gazdaságosak. A tégla homlokzatburkolatok színei, formái és elegáns megoldásai. Napjainkban a nagyobb homlokzatfelületeken gyakran szerelt jellegű kerámialap burkolatokat alkalmaznak.


A kerámialapok négyzetes vagy téglány alakú, sík. Az elemekből készített homlokzatburkolatok megvalósíthatók tömör. Creaton szerelt homlokzatburkolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések