2019. szeptember 30., hétfő

Hímzett autószőnyeg

Minden jog fenntartva! Hungária Poli-Car Bt. Az esetleges elírásokért (leírás, ár, stb.), felelősséget a webáruház üzemeltetője nem vállal és a változtatás jogát fenntartja. Tesla autószőnyeg Toyota autószőnyeg Volvo autószőnyeg VW autószőnyeg Méretpontos csomagtértálcák Méretpontos gumiszőnyegek Méretpontos gumiszőnyegek-hótálcák Méretpontos teherautó gumiszőnyegek Méretpontos teherautó raktérburkola.


Viberen is és FB messengeren is elérhető vagyok. Autószőnyeg embléma műbőrből készül, gépi hímzett felirattal, vagy logozással. A mőbőr hímzéssel időtálló feliratok készíthetőek, mely feliratok teljesen egyediek és színesek is lehetnek, egyszerűbb alakzatokat, formákat, képi elemeket is lehetséges a műhímző eljárással megvalósítani. A műbőr műhímzése A műbőrt egy keretbe fogják, egy foltozó ráma. Prémium minőség Gyors megbizható.


Nagyon fontos, hogy nem vagyunk webshop, bár termékeinket a neten keresztül is meg lehet vásárolni, hanem hivatalos bolt. Az általunk kínált termékek, gumiszőnyeg, autószőnyeg , csomagtértálca, hótálca, természetesen raktáron vannak. Nem kell rendelgetni és várni,nálunk valóban van árukészlet, nem csak hirdetünk. Egy logó és egy szöveg együttese egynek számít.


Sajnos védett logót nem áll módunkban a szőnyegre hímezni! Az egyedileg készített autószőnyegek kiválóan illeszkednek az autóba, akár szövetből, akár gumiból készülnek. Az autószőnyeg alján lévő gumi gondoskodik arról, hogy a szőnyeg ne mozduljon el, ne gyűrődjön vezetés közben. A méretpontos és egyedi igények alapján készülő utángyártott autószőnyegeink és gumiszőnyegeink szinte bármilyen típusú autóhoz elkészíthetőek. Ha rendelni szeretnének, akkor ezt a megjegyzés rovatba kell beírni.


Ennek a felára bruttó 3. PEUGEOT TARTOZÉK, PEUGEOT 2AUTÓSZŐNYEG , A GYÁR ÁLTAL FORGALMAZOTT TERMÉK. FIRST fantázia névvel, sötét szürke szinnel. A szőnyeg-garnitúra, horgolt, sötétszürke dilours anyag. Fekete színű, hő nyomott sarokvédő, velúr díszítéssel. Szálmagasság: mm.


A vezetőoldalon rögzíthető. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Kifejezetten hölgyek számára készült prémium minőségű filc alapanyagú, hímzett univerzális szőnyeg garnitúra, mely önmagában is mutatós, de a hozzá kapható kiegészítőkkel teljesen egyedi lesz az autó beltere.


Ft Ha csak kettő elsőre van szükséged 11. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Oldallégzsákos ülésekhez is használható! Hímzett Splash logo. Gyári Suzuki kiegészítő.


Szövet,vezető oldalon gumival kombinálva. Alpin Dragon 9db-os, hímzett vásárlás Ft-tól! Fekete ülésvédő párban, hímzett virágmintával, SDFshop. Tedd kényelmesebbé, még jobbá az autód velünk.


TELJESEN MÉRETPONTOS AUTÓSZŐNYEGEK Kifejezetten autószőnyegnek való alapanyagból készül, az alján levő gumi-granulátum. Aki keres, az megtalálja a megfelelőt. Opel Mokka autószőnyeg gyári új eladó: Eladó gyári új Opel Mokka prémium szőnyeg, hímzett , lefogató patentokkal Csak telefonon vagyok elérhető. Vásárlás: Üléshuzat árak, eladó Üléshuzatok. Akciós Üléshuzat ár!


Olcsó Üléshuzat termékek, Üléshuzat márkák. Bentley Bentayga Mulliner tuning – Bentley terepjáró luxus módra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések