2019. szeptember 17., kedd

Karosszéria fólia eltávolítás

Régi ügyfelünk eladásra készíti az autóját, ezért eltávolítjuk a fóliát. A karosszéria fólia hazánkban egyre jobban zárkózik fel az autófényezés mellé. A wrappingot gyakran válasszák azok akik, szeretnék megóvni autójuk eredeti fényezését.


Nagy előnye, hogy egy kisebb. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A Nortek rugalmas ügyintézéssel több saját profi kivitelezővel áll az Ön rendelkezésére karosszéria védőfólia telepítés terén. Védje meg azt, ami érték! Válassza a teljesen láthatatlan, öngyógyító karosszériavédő fóliát!


Ha egyedi matt fényezésű autója van, akkor Önnek a matt karosszériavédő fólia a. Ebben az esetben a legcélszerűbb, ha a karosszéria javítása után, a fényezést nem ismételjük meg, a szórógittezet felületre közvetlenül ragasztjuk az autófóliát. A későbbi autó fólia leszedésnél így biztosan tudjuk, hogy az autót festeni kell, hacsak nem újra fóliázáson esik át ismét. Amennyiben a karosszériát javítani kell, értelem szerűen plusz költségekkel jár.

Ha a felület fóliázásra alkalmatlan, a javítás nélküli fólia telepítésre nem áll módunkban garanciát vállalni. A SAFEX Hungary és a hallotaxi. KPMF fólia hogyan viselkedik a leszedéskor.


Kezdjük először azzal, hogyan nem szabad a munkához látni: karcoló, éles eszközzel (kefe, penge) semmiképpen ne álljunk neki az akciónak. Jó, ha a munkát melegben végezzük, mert a napon eleve felmelegszik az autó és vele a fólia , ami segíti az eltávolítást: a meglágyult műanyagot könnyebb lehúzni. Az autófóliázás lényege az, hogy úgy kap új színt a karosszéria , hogy azt.


Prémium karosszéria fóliázás , autófóliázás, autómatricázás, autódekoráció,. Ez azt jelenti, sem a karosszériában nem tesz. Már kapható nálunk a Magyarországon egyedülálló termék: folyékony fújható fólia , folyékony gumi bevonat, egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik.


Autólámpa dekorfóliázás: A Thomy Folia szakműhelyében történt kivitelezés esetén a csodálatos látványt rövid idő alatt meg is csodálhatod. A lámpafólia véd a kőfelverődések okozta törésektől - repedésektől, UV sugárzástól, mattulástól. Karosszéria fólia használatával két fontos célt érhetünk el. Az egyik a karosszéria , a fényezés védelme, a napsugárzástól, de akár a kövek felverődésétől is. A másik: új vizuális élményt kölcsönzünk az autónknak.


További tuning shop termékeinkért nézzen szét áruházunkban! Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani.

Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat,amiket nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpitbontás nélkül kerül a fólia telepítésre, Így 1. A fólia nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy védi a fényezést, tehát egy befóliázott újszerű autót hat év után megfosztva a burkolatától még mindig egy újszerű autót fogunk látni. Autóüveg fólia eltávolítás , Autóüveg fóliázás, Profifolia. Többször kell takarítani munka közben. A teljes karosszéria fóliázásához tiszta és zsírmentesített autó szükséges.


A fólia eltávolítása sem jelent gondot, mivel néhány óra alatt az eredeti fényezés rongálása nélkül visszabontható a karosszériáról. A fólia nem károsítja az autó eredeti fényezését szakszerű eltávolítás esetén, sőt meg is óvja a fényezést a különböző sérülésektől, így értékét is növeli. A fólia lecserélése vagy eltávolítása sem jelent gondot, ha új külsőt adna az. Gyorsabban eltávolítható az Arlon SLX öntött csomagoló fólia , mint bámely más versenytárs öntött vinil?


Valóban lehetséges a fólia eltávolítása a járműről akár. Autóját új színben szeretné látni? Nálunk bármilyen színből választhat a legjobb fóliák közül. Nem tetszik a gyári szín? Autófólia eltávolítás : 8. Autó karosszéria fólia , Profifolia.


A házilag történő kivitelezést cégünk nem javasolja. Ma történt velem egy olyan, hogy megbüntett a rendőr 10. Azt tudom,hogy előre nem lehet, de mégis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések