2019. szeptember 6., péntek

Karpit tisztitas budapest

Több “foltisztító csodaszert” is megvásárolt és kipróbált sok ezer Ft-ért, takarító gépet bérelt szintén ezrekért, órákat dolgozott, majd’ leszakadt a dereka a kanapé tisztítás közben, mégsem lett olyan kiváló a végeredmény amilyet szeretett volna, a foltok nem tűntek el teljesen. Kárpittisztítás helyszínen, kanapé tisztítás, irodai szék tisztítás. Nem átlagos bútorok vagy bútorszövetek esetén árakat lásd alább. Irodai szék tisztítás: 500-2.


A jól hangzó dolgok mögött gyakran van valami nem publikált tény. Mégpedig azok a kárpitok, melyek tisztításánál nem lehet vizet használni, általában a gyártó kibújása a minőség felelősségvállalása alól. A kárpittisztítás során számunkra semmi sem lehetetlen, vagy megoldhatatlan.


Legyen szó akár egy értékes, antik bútor huzatáról, vagy a legmodernebb, manapság divatos microfiber (NovaLife, Alcantara, Natuzzi, stb.) bőrszövet. A száradási idő pedig minimális, mindössze néhány óra (a külső hőmérséklettől függően), amely után az autó újra, azonnal használható. Nyári időszakban általános, hogy mire az autó készen van beülhet a száraz vezetőülésbe és használni tudja a gépkocsit. Szolgáltatásaink cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Bízza ránk, mi kitisztítjuk!


Kárpit és szőnyegtisztítás mesterfokon csúcsminőségű vizes rendszerű német Karcher tisztitógépekkel. Legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket, mi kitisztítjuk! Cégek és magánszemélyek részére egyaránt kínáljuk helyszíni kárpittisztítási szolgáltatásunkat. Szalon új autóbelsőt szeretne? Kárpit, bőrkárpit üléskárpit és padlótisztítás.


A legjobb helyen jár! Az ózongenerátoros technológia alapja az oxidációs folyamat, mely során a különféle szennyeződések, baktériumok és vírusok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka stb.) elpusztulnak. Fizetős parkolás esetén a parkolási díjat felszámítjuk! Más magyarországi településekre is vállaljuk szőnyeg szőnyegtisztítási szolgáltatásunkat egyéni megállapodás alapján. Szabaduljon meg az allergiától és a kellemetlen szagoktól a szőnyegtisztítás és a kárpittisztítás segítségével!


Autók teljes kárpit,szőnyegek,ágyak,kanapék foltmentes tisztítását vállaljuk. A kárpit, azokat a bútorokat jelenti, melyek textíliával vannak bevonva, de ide tartoznak a szőnyegek, fali szőnyegek is. Budapest területén a szállítás díjtalan. A kárpit nem tisztítható a hagyományos módon, mondjuk mosógépben, így speciális higiéniai eljárást igényel a tisztán tartása.


Most felár nélkül, normál áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját! Professzionális Kärcher tisztítógépekkel, otthonában varázsoljuk újjá bútorait. Ennek oka, hogy a különféle kárpitok, mint például az autókárpit, a szőnyeg és az ülőgarnitúra állandóan igénybe vannak véve, és nem egy megvigyázó módon történik ez.


Az autó belső tisztaságára talán egyértelmű, hogy nem úgy vigyázunk, mint az otthon tisztaságára, de sokszor megesik. A kellemetlen szagok, nagy kihívást jelentenek a kárpittisztítás területén is. Például a cigaretta füst, a házi állatok, vagy a használat során létrejött szagok eltüntetésében a szellőztetés nem segít, a kellemetlen szagok eljutnak a kárpit legmélyebb rétegeibe. Pesti út 3szám alatt Rákoskeresztúr központjától km-re a Kucorgó tér felé.


Európai színvonalon működő kézi Autómosó - Autókozmetika. Autókozmetikánkban vállaljuk a gépkocsik hologram mentes polírozását illetve mély kárpit tisztítását. Kárpitos bútoraink fokozottan ki vannak téve a mindennapos használatnak, igen hamar meglátszik rajtuk mind az igénybevétel, mind az esetleges velük érintkező anyagok (étel, ital, állatszőr) nyoma. Jóval rövidebb száradási idő érhető el mint más vizes technológiák alkalmazásával.


A vegyszeres habot. A padlószőnyeg tisztítás és a kárpittisztítás mindig a helyszínen, az Ön szeme láttára készül! Minden gép az autóban van,- a m és az 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések