2019. szeptember 3., kedd

Kör alakú alumínium rúd

Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Például gépészet, hegesztett szerkezetek előállítása, stb.


A rudak extrudálással készülnek , kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi és AlMgSiötvözetben. Alumínium kör rúd árak 4-3mm-es méretben.

Alu körrúd , alu hatszögrúd , alu négyzetrúd , alu laposrúd , alu profilrúd. Cégünk a következő sajtolt és húzott alumínium rúd és alumínium. Legyen Ön is elégedett vásárlónk.


Kör alakú alumínium rúd. Ne feledje, alu, alumínium L profilt is házhoz szállítjuk, hogy Önnek már ne kelljen bajlódnia a szállítással. Zuhanyfüggönytartó rudak vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Termék cimke - alumínium - ANRO Webáruház.

Szilárd négyszögrúdként alakítva. Különböző szélességek állnak rendelkezésre. R – kör rudak, S – négyszög rudak, H – hatszög rudak. Négyszög szelvényű alumíniumhuzal , – rúd és -szalag villamosipari célra. Nagy pontosságú sajtolt.


KÖR ALAKÚ VÁLLFATARTÓ RÚD. Perforált alumínium lem. A 9kör alakú ionizátor Meech közkedvelt 910-es rúdján alapul. A kör rúd erőteljes elektrosztatikus feltölődés megszűntetést garantál áramütésbiztos kivitelben. A kör rúd 904-es tápegységről üzemel és olyan alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol 360°-os ionizálás szükséges.


Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból. Köracél, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Köracél árak, és további információk, specifikációk. Egyedülállóan széles választékot kínálunk Forest bútorszerelvényekből a legolcsóbbtól a prémium minőségig.


Az alumínium kör alakú felülete jó, biztosítva, hogy ne jelenjenek meg karcolások, olajfoltok, oxidáció, fekete foltok.

Három, kör alakú mándlirúd keresztirányú csatlakozására, rögzitésére szolgál. A kör alakú alu rúd összetétele: AlMgSi 0. Műanyag bevonatú gomb, műanyag kör alakú fehér-piros szabad-foglalt jelzős fordító. Lábak : mm átmérőjű eloxált alumínium vagy műanyag rúd , rozsdamentes állítható talppal, műanyag rozett. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Eloxált alumínium U alakú kilincs, kör alakú rozettával, fehér-piros szabad-foglalt jelzős fordítóval.


Horganyzott lemez Horganyzott zártszelvény Réz, bronz. A mi fogasléceink csak jó minőségű termékek, így garantálva az egyenes futást és a kellő merevséget. Több változata létezik, mely anyagában is eltér egymástól. Vannak CCés C45-ös acélból készült típusok, valamint műanyagok is. Kialakításuktól függően pedig négyzetes és lapos kör alakú fogaslécek is.


Készíthetsz alufóliából is egy csövet, az nyilván sokkal gyengébb lesz mint egy ugyan akkora átmérőjű tömör alumínium rúd. Valószínűleg arra a közismert tényre akarsz rákérdezni, utalni, hogy egy adott falvastagságig azonos átmérőjű rúd és cső közül a cső az erősebb, de persze mint már említettem ez igen nagyban függ a cső falvastagságától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések