2018. augusztus 13., hétfő

Üvegszövet háló ragasztó

Order by 5:15pm and get it tomorrow. Egy olyan üvegszövet háló , mely az alkáliaálló bevonatnak köszönhetően, jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Kedvező ár-érték arányú üvegszövet , így gyakran használják. Kiválóan alkalmazható, a vakolás során és az újravakolás során is, használatával tartósabb eredményt biztosíthatunk.


A hőszigetelő táblák felragasztása után legalább órával lehet megkezdeni az üvegszövet háló beágyazását.

Ahhoz, hogy egyenletes felületre kerüljön fel az üvegszövet , a szigetelő táblák felületéről a kiálló részeket le kell csiszolni. A polisztirol ragasztó minden tégla, beton és vakolt felületre használható. Két réteg ragasztó közé ágyazva.


Az üvegszövet (dryvit háló ) minél nagyobb felületen használjuk. Használatánál figyeljünk a 10cm átfedésre. A minőségileg nem megfelelő dryvit háló.


Ha csak a felfüggesztett üvegszöveten át kenjük fel a polisztirol ragasztót, a háló rácsai alá nem kerül belőle. A hálón keresztül felkent ragasztó csak a hőszigetelő lap kb.

A nem szakszerű kivitelezés 1-éven belül megmutatja magát. Homlokzati hőszigetelő rendszerek kéregerősítő hálójaként szigetelések erősítő hálója. Cégünk kizárólag teljes kiszerelési egységekben szállít, ezért kérjük megrendelését a termékekek adatlapján található kiszereléseknek megfelelően adja le. DRYVITHÁLÓ - ÜVEGSZÖVETHÁLÓ vagy nm-es tekercs. Alkáliálló vakolaterősítő üvegszövet , dryvitoláshoz, polisztirol és ásványgyapot hőszigetelő rendszerhez.


A homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkálatai legfontosabb lépése az üvegszövet vagyis pontosabban a háló beágyazás. Az polisztirol ragasztók minden tégla, beton és vakolt felületre használhatóak. Cégünknél fajta polisztirol ragasztó és ágyazó. Ezután következik az üvegszövet háló beágyazása, amelyhez ragasztó tapaszt használunk. Az utolsó glettelés során a frissen húzott anyagba ágyazza bele az üvegszövet hálót cm‐es átfedéssel a réteg külső harmadába.


Ezek után glettelje simára a felületetet, úgy hogy a háló ne látszódjon át. A ragasztó száradása (max. óra) után vihetjük fel a festéket. A Prima üvegszövet tapéta festésére csak arra alkalmas festéket válasszunk (selyemfényű latexfesték ajánlott), ne használjunk nagy töltőanyag-tartalmú diszperziós festéket, mert az a mintát eltömíti.


Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik!

HABARCSTÍPUS: A StyroKleber polisztirol ragasztó gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés. A Polisztirol ragasztó egyaránt alkalmas a hőszigetelő lapok ragasztására és az üvegszövet háló beágyazására valamint a felület glettelésére. LB-Knauf, Styrokleber EPS polisztirol ragasztó kg Elônyök: – Jó.


A Hőplusz Standard és Prémium polisztirol ragasztók az Eps homlokzati hőszigetelő rendszerek ragasztására és üvegszövet háló vékony ágyazására szolgáló termékek. A Hőplusz Standard polisztirol ragasztó nagyobb szemcséi miatt, inkább ragasztáshoz ajánlott, azonban vékony ágyazásra is alkalmas. Polisztirol és ásványgyapot hőszigetelő lemezek ragasztására, üvegszövet ágyazására. Hálóágyazással, egyszerűbb homlokzati javításhoz. Melyik ragaszto a jobb a üvegszövet háló beágyazására?


A sárgával ragasztanánk fel a szigetelést de utána melyik lenne a jobb a glettelésre és mi a külömbség a kettö között? Tulajdonsága,hogy erősítse a bevonatrendszerek felületeit. Hőszigetelő rendszer webáruház folyamatos akció. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok!


Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések