2018. augusztus 23., csütörtök

Árnyékoló tetőtéri ablakra

Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból. A tökéletes tetőtéri komfort titka az árnyékolási megoldások megfelelő kombinációja. Az, hogy mennyi fényt szeretnénk tetőtéri otthonunkba engedni, napszakonként vagy a hangulatunktól függően változhat. Lehet, hogy ma csak enyhe fényszűrésre van szükségünk, máskor lehet, hogy teljesen kizárnánk a napsugarakat. Az árnyékoló rolók az oldalunkon megtalálható videók és leírások segítségével egyszerűn felszerelhető a tetőtéri ablakára, tökéletesen illeszkednek az ablakszárnyra.


A tetőablak fényzáró roló anyaga 1 poliészterből készül a külső oldalára felvitt aluminium réteggel.

Ez a hővisszaverő réteg megakadályozza. Feszítés nélkül a roló vászna nem követi párhuzamosan a nyílászárót, így „behasasodik”, ami egyrészt nem esztétikus, másrészt a fény bejutását sem gátolja meg. Külső hővédő roló A külső hővédő roló hatékonyan véd a napsugárzás ellen, mivel még azelőtt kiszűri a napsugarakat, hogy azok elérnék az üveg felületét. Tegye teljessé tetőtéri ablakát VELUX árnyékolóval.


A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Csak az eredeti megoldások nyújtanak abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, kellő védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal. Válasszon a külső hővédő. Ahol nincs külső árnyékoló tervezve, belülről az üveg felületet lezárva tudunk a leghatékonyabban védekezni a hőség ellen.


Ferde síkú, tetőtéri ablakhoz roletta.

Egyik változata a rugós roletta, tetőtéri ablakkeretre szerelhető. A VELUX mint piacvezető tetőtéri ablak gyártó árnyékolók, redőnyök és kiegészítők széles választékát ajánlja Önnek. A termékekre a magas minőség és az elegáns skandináv dizájn egyaránt jellemző.


Eredeti VELUX árnyékolók VELUX tetőtéri alakokra - világszerte milliók számára ez a természetes választás. Cégünk korszerű, modern árnyékolástechnikai megoldásokat kínál. Roló – Rolós Árnyékolók.


Régebben a köznyelv rolónak hívott minden olyan árnyékolót (legyen az vászon, ná fa, stb.), ami rolós elven működött, azaz valamilyen tengelyről lehetett leengedni. Bármelyik belső árnyékolóval is szimpatizálsz, a vásárlás előtt fontos alaposan végiggondolno hogy melyik illik a leginkább az otthonodba. A méretek terén is nézz szét, hiszen nem minden típusból találni olyat, ami éppen illeszkedik az ablakod méretéhez - egyedi árnyékolót. Most talán csak legyint, hogy ugyan mennyi energiát tudna megtakarítani egy árnyékoló ablakra való felrakásával, de jobban teszi, ha nem csak legyint egyet az árnyékoló kérdésére.


Ha hiszi, ha nem egyre fontosabb szempont a tetőtéri ablakra szerelt roló vagy redőny kiválasztásakor az is, hogy használatával mennyi energiát tud megspórolni. A teljes fényzárást biztosítja, külső hővisszaverő bevonata nyáron véd a melegtől, télen energiát takarít meg. Schindler tetőtéri ablak belső árnyékoló roló. Tompítja a napfényt, hangulatos dekoráció.


Véd a külső betekintés ellen. Függőleges mozgatású rolós szúnyogháló, tetőtéri ablakra szerelhető,. Sötétítő rolót keres tetőtéri ablakára? Rendelje meg nálunk!

Ha a tető hajlásszöge alacsony, akkor minél hosszabb ablakra van szükségünk. Reluxa, roló, tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. A pliszéfüggöny sokoldalú árnyékoló , mert nemcsak a hagyományos alakú nyílászáróknál, hanem egyedi ablakformánál – trapéz, kör, háromszög – egyaránt kialakítható. Közvetlenül az üvegfelület elé fel lehet szerelni kifeszítve, ezért a bukó-nyíló ajtókkal és ablakokkal együtt mozog, az ablak nyitását nem akadályozza. Ha nem szeretne teljes sötétséget a szobában, az árnyékoló roló jó megoldást jelenthet.


A sötétítőfüggönyökkel ellentétben az árnyékolók legfeljebb -ban zárják ki a fényt. A JYSK-nél többféle színű és mintájú árnyékoló közül választhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések