2018. augusztus 8., szerda

Alföldi buga galamb

Az alföldi buga galamb kialakulása-ról, eredetéről írásos anyag nem áll rendelkezésre, a fajta kialakulását a mai napig homály fedi, bár több feltételezés is napvilágot látott már az elmúlt évtizedekben. Locally, this Buga is named “farmer pigeon“. Agrár kiállítás, mezőgazdasági gépek, munkagépek, traktorok, állatok.


Sajnos, ez a küllemében is megkapó, színes fajta nem örvend nagy népszerűségnek, nem sokan tenyésztik. Az alföldi galambfajták közül talán az egyik legszebb az alföldi buga galamb. Eredetét, származását homály fedi.

Szeged és Dorozsma a fajta tenyésztésének fő otthona. Magyarország legszebb galamb fajtája. Fésűs, lábtollas, rajzos, színes és látványos.


Alföldi keringő (kőrösi keringő) 3. Felülete kifényesedik,amit a galamb testének súrlódása idéz elő. Budapesti magasröptű csapos keringő 8. Terméketlenség esetén a tojáshéj fehér marad. Embrionális elhaláskor pedig foltosan feketés árnyalatú lesz.

A magyar galambfajták a magyar állattenyésztés egyik nagy múltú és sikeres ágának eredményei. A képeken látható galamb vagy madár volier, röpde eladó. A háló szemnagysága cm. Persze ha többet veszel, meg beszélhetjük.


Elnök: Fodor János. FAJTAKLUB BEMUTATKOZÓ. Pusztai Lajos galambtenyésztő ismeretterjesztő írása.


Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet. Kérem, tekintse meg a többi hirdetésemet is.


Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. Fõzéskor nehéz a levegõ? Mennyiség: Fizetendő összeg: 8Ft,- Kosárba. A legfontosabb mezőgazdasági cé. Többféle olcsó, használt dudoros posta galamb eladó.


Mennyi a dudoros posta galamb ára használtan? Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket.

Blogom, Új olvasóit keresi. Texán galambokat tenyésztek, még csak kezdő szinten. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések