2018. augusztus 22., szerda

Mészhidrát ár

Napjaink egyik kedvenc alapanyaga az építőiparban, ugyanis kiváló társa az előrekevert zsákos építőanyagoknak, mint például a vakolat, vagy a falazó habarcs. Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg. Mennyiségfüggő ár : Nagyobb mennyiség (pl. egész raklap) vásárlása esetén kedvezőbb ár – A sávos árakról az Ön által választott OBI áruházban tájékozódhat Áfával növelt ár Áfa , Plusz szállítási költség. CALMIT 25KG - zsákos mészhidrát. A termék csak áruházi átvétellel kapható.


Webshopon leadott rendelés esetén, csomagmérettől függően a szállítás az elfogadá. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Rövid leírás: Építőiparban, mint oltott mész, falazó- és vakolóhabarcsok kötőanyagaként alkalmazzák.


Biztonsági adatlap. A monitoron megjelenő színek eltérhetnek. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Megszokott minőség, kedvezőbb ár ! Felhasználás: az építészetben alkalmazott téglafalazatokhoz, pillérekhez, a falazóelemek összekötésére, teherelosztásra és hézagkitöltésre: 1. Zsákos termékeink bemutatása, cement, mészhidrát , Sakret termékek széles választékban. A pécsi tűzép, immár éve az Önök szolgálatában. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani!


MÉSZHIDRÁT - webshop árajánlata. Főoldal Otthon és kert Glett, gipsz, csemperagasztó, por Összes kat. Fehér mészhidrát , építési mész. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron.


Mészhidrát , cement, bányahomok, duzzasztott perlit,. Habarcs adalékszer falazáshoz, vakoláshoz, oltott mész és mészhidrát helyett. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Adinol-DM nedvességszigetelő habarcs adalékszer. A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében.


Tisztaságát az alapanyagául szolgáló oltatlan mész kiégetettségi foka határozza meg. Minél magasabb az oltatlan mész CaO tartalma, annál magasabb a mészhidrát Ca(OH) tartalma. Hengeres fabrikett dobozos csomagolásban, magyar gyártótól. Wivi Fashion Budapest, Erzsébet Krt.


A mészhidrát termék bemutatása. Leier falazóelemek és betonelemek kedvező áron országos kiszállítással a Hofstadter Tüzépen. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Elsődleges tevékenység építő és tüzelőanyag kereskedelem volt.


A feltüntetett pincefalazó blokk árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések