2018. augusztus 9., csütörtök

Éger színű konyhabútor

Rendelhető wenge korpusszal, alul wenge, felül pedig sonoma tölgy színű. KITTI – ELEMENKÉNT RENDELHETŐ konyhabútor Ft-os kedvez? MDF fóliás ajtófrontos, éger színű sarok konyhabútor , párkánnyal.


A magyar szilva, calvados, éger színű konyhánál a vitrines elem is színazonos ajtóval készül! Kitti konyhaszekrény (200cm). Top, Mdf ajtós elemes konyhabútor család Előnye a magas minőség mellé társuló alacsony ár, hiszen közvetlenül a gyártótól vásárol.

Az elemes konyhabútor család emellett rendkívül praktikus, hiszen különféle elemből választhat. A zárt szekrénytestek színe fehér. A látszó oldalakat a front szinével megegyező. A cégünktől megrendelhető konyhabútor kategóriában szereplő termékek két fő részre oszthatóak. Blokk konyha vagy elemes konyha.


A korpusz mm vastag faforgácslap, a konyhabútor test pedig kiváló minőségű laminált bútorlapokból készül. Ezek nem egyből megvásárolható termékek. Cégünk egyedi bútor gyártással foglalkozik, melyek az ügyfelek igényei alapján, megrendelésre készülnek.

Beépített gépekkel, beépített hűtővel. Felső konyhaszekrények 73cm magasságúak és 31cm mélységűek. Tervezésnél figyelembe vesszük a konyhafal.


Szürke színű modern konyhabútor Magasfényű magnolia modern konyhabútor Modern konyhabútor szigettel. Miláno blokk konyha éger színben Oslo blokk konyha kőris és bambusz szanben Rövidajtós tálalószekrény éger színben Végigajtós. Cseresznye bútorlap - Éger munkalap. Olnine bútorboltunk kiváló minőségű konyhabútorokkal és olcsó árakkal várja vásárlóit.


Hatalmas konyhabútor kínálatunkban biztos megtalálja azt a bútort amire szüksége van. Valóban különleges és rendkívüli hatást keltő az a megoldás, amikor egy erősen erezett bútorfrontot választva úgy épül meg a konyhabútor , hogy a fa erezete folytatódik az egyik ajtóról a másikra. Konyhabútor ajtón a fa erezet végigvonulhat? Jellemzően fadekor és furnérozott (azaz tömörfa-felületű) ajtók esetében.


Vásárlás: Elemes konyhabútor árak, eladó Elemes konyhabútorok. Akciós Elemes konyhabútor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Ha jelenlegi konyhád vagy egy konyhasor kiegészítését szeretné a konyhelemek között nézelődj és biztosan megtalálod a neked valót. A szekrénytestek színe minden esetben dió. A frontok (ajtók, fiókok) alukeretbe foglalt magasfényű MDF lapból készülnek.


Bútorlap színek: dió, éger ,cirbolya fenyő.

A magasfényű frontok színe: maroon, heban. Kőris, Adél bútorajtó , Éger , Adél bútorajtó. A finomszövetű, meleg színű éger ma a tömörfából készített bútorok ( biobútorok ) Európa-szerte egyik legfontosabb fafaja. Klasszikus konyhabútor rendszer széles elemválasztékkal, mart MDF fronttal éger színben.


Ez a típusu konyhabútor fóliázott MDF ajtóval készül, az oldala laminált bútorlap. Az MDF anyagban lehet mintát maratni, utána a PVC fóliát, hő , ragasztó és vakum segítségével felragasztják a külső felületre, az MDF ajtó hátoldala fehér színű , de ha szeretné, hogy az is ugyan olyan színű legyen mint a front színe, felárrál az is lehetséges. A felső részen mintás, design üvegajtók teszik még vonzóbbá az összképet. A fiókok teljes kihúzásúak, kg-os terhelhetőséggel. Ft-tól méteres konyha blokk eladó!


A konyhabútort elemenként is kérhete illetve további elemekkel kiegészítheted. Ajtó- és fiók frontja mart, fóliázott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések