2018. augusztus 8., szerda

Autószőnyeg tisztítás

A NETFuture gondol a környezetre, ezért csak vegyszermentes, bio tisztítást végzünk kárpitján, szőnyegén, autóján, matracán és még szagtalanítást is vállalunk! Az autószőnyeg tisztítása során dolgozhatunk nagyobb mennyiségű tisztítószerrel is, hiszen az autószőnyeg általában szennyezettebb a kárpitnál, és a. Akár textília, akár gumi, az MA 80-autószőnyeg -tisztító erőteljes keféivel mindenféle lábtörlőt könnyedén megtisztít, és ügyfelei garantáltan le lesznek nyűgözve. MA autószőnyeg -tisztító gyakorlatilag bárhol használható, ahol van hálózati aljzat. Könnyen adaptálható a helyi körülményekhez is: az elektronikus érmeelfogadó gyorsan és egyedileg programozható különféle érmékkel és zsetonokkal történő használatra.


Szőnyegtisztító port szódabikarbónából készíthetsz házilag, sőt, keverni sem nagyon kell, esetleg adhatsz hozzá egy kevés illóolajat, így nemcsak szagtalaníthatod a szőnyeget, de a kellemes aromát is biztosítod.

Minden végfelhasználó számára garantált alapos, gyors autószőnyeg-tisztítás. Elektronikus érmeelfogadó Egyedi és egyszerű programozhatóság. Számos különféle érme és zseton használható egyetlen érmeelfogadóval. Autóülés takarítása gyorsan, egyszerűen, olcsón, házilag. TRIÓ Hajtástechnikai Bt.


Budapest, Gúla utca 24. A házilagos tisztítás első lépéseként hasznos lehet a fekete autószőnyeg kirázása. Ez azonban csak azoknak ajánlott, akik nem érzékenyek, allergiásak a porra.


A kirázás után mindenképpen vizes anyaggal kell letisztítanunk a fekete szőnyegeket.

A kocsibelső takarítás nem tartozik a kedvenc tevékenységeink közé. Megkönnyítheted a munkát, ha módszeresen végzed és közben rádiót vagy zenét hallgatsz. Már több autóm üléseit, szőnyegét tisztítottam meg ezzel a módszerrel, de előbb minden kocsiból kiszedtem a tisztítani valókat. Nem hiszem, hogy bárkit is meglepnék vele, de a kocsi beltere, az elektromos kapcsolók és berendezések nem arra vannak tervezve, hogy sokbáros nyomással eláztassa őket az ember.


Mind textil-, mind gumiszőnyegekből víz nélkül, gyorsan és alaposan távolítja el a szennyeződéseket, és minden végfelh. Kézi autómosás, waxolás, autószőnyeg , tető kárpit tisztítás , autószőnyeg tisztítás mind olyan amit otthon is könnyen elvégezhető. Ha megfelelő ápoló szereink is vannak, akkor a végeredményben sem fogunk csalódni. Rendeljen most kedvező áron.


A szőnyegtisztítók különböző fajtájú szőnyegek tisztítását vállalják, a tisztítás módja fajtánként eltérhet. A tartalom a hirdetés után folytatódik. Hozza be a szőnyeget a közeli üzemünkbe és adunk engedményt! Vegytisztítás, mosás, szőnyegtisztítás.


Zugló – városrészek. HUF felett ingyenes szállítási lehetőség. Autószőnyeg gépkocsikhoz, a legjobb márkák online!


Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. A Gledring cég az egyszerű, víz nélküli tisztítás érdekében kifejlesztett egy speciális tisztítószert, amely használatakor további védőréteget biztosít a szőnyegeken. Ennek segítségével ismét újként ragyognak majd a Gledring hótálcák.


Használata nagyon egyszerű még komolyabb szennyeződések tisztításakor is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések