2017. június 2., péntek

Tűzgátló festék fára

Fa tartószerkezetek és beltéri fafelületek tűzvédelme a faanyag nehezebben éghetővé tételét jelenti. A tűzvédő anyagok – tűzvédő festék , tűzgátló festék , tűzálló festék , égéskésleltető anyagok – alkalmazásával csökken a fa beégési sebessége és a felületi lángterjedés, azaz csökken a tűz terjedési. Tűzvédő festék fémre és fára.


Lehet, nálunk találja meg a legolcsóbb beltéri, fehér tűzvédő festékek egyikét, vagy más hasznos jó. Gazdaságos, hőre habosodó tűzgátló festék fém, acél-, és vasbeton szerkezetekre. Olcsó tűzvédő festék fára részletes.

Fehér tűzvédő festék fára : db kg-os. Vizes alapú, hőre habosodó tűzvédő festék , fafelület tűzvédelmére: beltérbe. Nagyobb felületre inkább egy vagy több a kg-os vödörben rendeljen az gazdaságosabb.


Oldószer bázisú égéskésleltető festék fára. A kínálatunkban szereplő Polylack Wood Transparent lakkszerű átlátszó oldószer bázisú festék. Ezt a festéket kézzel és gépi berendezésekkel is könnyen és gyorsan felhordhatjuk a felületre.


Már vékony rétegben is jó védőhatást biztosít. Az adatok a matt normál változatra vonatkoznak 20°hőmérsékleten és relatív légnedvességen.

A kombináció tűzvédő kutatólaboratóriumunk abból a célból végzett hosszú kutatásának az eredménye, hogy ugyanolyan általános jellemzőkkel rendelkező terméket fejlesszenek ki, mint a bútoriparban használt hagyományos, poliuretán termékek, kombinálva egy. Tűzálló festék , tűzgátló bevonatok a Calsom-tól Acélszerkezetek tűzvédelme. Statisztikai adatok alapján a tűz okozta kár becsült értéke Európában legalább billió euro évente. Zománcok fémre, fára – kolor. Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.


Kopásálló tűzvédő festék fára VIS 1R 4UE és VIS 1R 4TOP UE. Tűz (vagy hő) hatására kiterje. Ez a víz alapú bevonat alkalmazott hőmérséklet felett nulla. Tűzgátló festék Krausz kínálja azmegfelelő vegyületek védelmet csoportok 3-6. Festékek Kraus nagyon hatékony tűz- és megbízhatóan védi a fém.


Ez nemcsak hogy megakadályozza a hőmérséklet. Tisztelt érdeklődő! Köszönjük, hogy eljött hozzánk.


A levegő relatív páratartalma különböző módon hat az eltérő festéktípusok száradási és filmrétegképzé­si tulajdonságaira. TŰZGÁTLÓ BEVONATOK. A tűzgátló bevonatok alkalmazása esetén mindig kérdezzük meg a viszonteladót, járjunk utána a gyártó által kiadott termékismertetőben, hogy melyik elemet hova és milyen mennyiségben használjuk. Ugyanígy a viszonteladónál kérjük el a tűzvédelmi teljesítménynyilatkozatokat is, melynek csatolása követelmény a.

Ez egyfajta reaktív védelem, mivel a felmelegedésből eredő duzzadással a tűzgátló festék fizikai állapot megváltozik. Kiváló, német minőségű habosodó tűzvédő festék fára. Tűzgátló , tűzterjedést gátló és tűzvédelmi termékek, tűzkésleltető termékek. Gyönyörűen elterül, igazán szép bevonatot ad.


Megadhatja alkid festék bel- és szagtalan, de még mindig egy kis ízt van. Festési ablakok belsejében eltér a feldolgozás ezek kívül az ablak más tényezők, valamint azért, mert a festék bútorok fából szagtalan lehet választani, mint például a külső munkát. Ez lenne a legjobb akril festék ablakkeretek és szagtalan.


A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket (cookie) használunk. Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatunkat itt találja. A Polylack A oldószer bázisú hőre habosodó tűzgátló festék , magas viszkozitással. A festék az oldószer bázisnak köszönhetően nem fagy érzékeny.


Javasolt tárolása Co feletti hőmérsékleten időjárástól védett helyen biztonságos. Ipari festék , felületkezelés, korrózióvédelem, oldószer hígítású, víz hígítású festékek, Sestriere, Inver, alapozó, zománc, közbenső, SIKA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések