2017. június 23., péntek

Elektromos csomagtér nyitó

Csomagtér nyitó húzó-motor. Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi zárakhoz,riasztókhoz a csomagtér távirányítóval történő nyitására. A csomag tartalmaz db húzó motort, szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és kábelköteget biztosítékkal.


Elvileg a csomagtér nyitáshoz egy ún. Ft-os ára hamar elriasztott.

A másik lehetőség, egy mezei központi zár motor. Ennek már sokkal barátibb az ára, mindössze 7Ft. Olyan autók esetében ahol a csomagtér az ülés oldalán lévő karon keresztül. Get without the ads.


Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from Gergő Balda? Elektromos csomagtér nyitás Gergő Balda.

Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS036Ezzel a csomagtér nyitó elektro mágnessel, a riasztó, központi zár távirányítójáról egyetlen gombnyomással. Intelligens elektromos csomagtér -ajtó egy vadonatúj autót rendbehozatal intelligens rendszer. A vezető könnyen irányít a nyitó és záró a stern ajtó a kocsikulcsot. A mozgatómotor cseréjéhez le kell szerelni a csomagtérajtó kárpitját, lehúzni az elektromos csatlakozót, majd kiszerelni a teljes zárhidat, amelyre a VW Passat esetében például rászerelték a rendszámtábla-világítás elemeit is. Ezt az átalakítást egy csoporttárs készítette.


Utólagos riasztót fog az autóba építeni, és a távkapcsolón van csomagtartó nyitó gomb is. Adott a feladat, be kell építe. Lehet bele olyan teleszkópot csináltatni vagy venni ami ezt megtudja csinálni? Illetve láttam, hogy némelyik kocsiba van a motortér nyitó mellet egy csomagtér nyitó gomb!


Ha veszek egy olyan gombot azt be is tudom kötni vagy ki kell vezetékeznem? A funkcióhoz egy vízálló, kulcs nélküli mini távvezérlő is jár, amit a kocsi gazdája bárhová magával vihet. A kéz nélküli csomagtér ajtó nyitó funkcióval a vezetőnek csak el kell húznia a lábát a hátsó lökhárító alatt, és máris nyílik a csomagtér.


Biztos másnak is megfogalmazódott már a fejében a gondolat, hogy néha jó lenne ha nem kellene a kulccsal. Automatikus csomagtér nyitás. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mik kellenek ahhoz, hogy utólagosan meg lehessen csinálni egy automatikus. Ford Fiesta csomagtér ajtónyitó motor javítása.


Kicsavarozzuk a csomagtér ajtó burkolatát rögzítő.

Némileg bonyolítható a rendszer működése, ha mondjuk motoros csomagtérnyitó funkciója is van az autónak, mint mondjuk a Ford Kuga. Minden előzmény nélkül a csomagtartó eleketromos nyitó. A legtöbb elektromos autó akkuja -os szintre perc alatt tölthető fel, de a teljes töltés már közel egy órát igényel. Ezzel szemben az e-UP -ra ugyanúgy közel perc alatt töltődik fel, azonban a maradék is belemegy perc alatt.


Ez óriási érték lesz akkor, amikor a fizetős.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések