2017. június 21., szerda

Gyalult keményfa léc

Gyalult áru vásárlása és rendelése az OBI-nál. Faléc és gerenda, mint alapanyag. A fa az egyik legjobb alapanyagnak tekinthető, ha bútorokról, a ház alapjairól, használati eszközökről, padlózatról vagy éppen gyermekjátékról van szó.


Léc , palló, gerenda ( gyalult ) kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban. Felhasználási terület: Barkácsolóknak, lépcső-építéséhez Választék: Bruttó ár: I. Cserépléc, Bramac léc , Tetőlécek.

A Gulyás-Fa cseréplécek és bramac lécek minőségi tetővázak alapjaként szolgálnak. Sorozatvágóval vágott faanyagaink méretpontosak, megrendelőink igénye szerint ellenállóbbá tesszük gyalulással, szárítással és impregnálással. Kiváló minőségű, többféle méretben kapható gyalult léc.


Az ország egyik legnagyobb gyalult termék (lambéria,hajópadló, gyalult deszka, kerítésléc) választékával. Fenyő és keményfa kerítéslécek állandó készlettel! A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is.


Akac deszkak pallok kulonbozo hosszususagi es vastagsagi meretekben rendelheto folyamatos gyartasban igeny szerint szelezve es gyalulva is. Cégünk első osztályú minőséget, széles méretválasztékot garantál: a faanyagot gyalult felülettel, kérgezve, korrekt áron kínáljuk az érdeklődőknek.

Ennek köszönhetően a kézhez vétel után az új kerítést különösebb megerőltetés nélkül, rutin hiányában is könnyen és gyorsan fel lehet szerelni. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! A vörösfenyőt az faiparban magáért a fa anyagáért becsülik, ugyanis vízálló és tartós. A vörösfenyő rendkívül jó időjárásálló a magas gyantatartalmának köszönhetően, nem repe nem vetemedik.


Szélezetlen vörösfenyő deszka kerítés kedvező áron. Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Akác palló- léc -gerenda - Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak.


Többfajta mintával készítjük őket, de aki csak négy oldalt gyalult lécet, deszkát szeretne természetesen kínálatunkban megtalálja. A rönköket Wirex cz-tipusú géppel fűrészeljük, az így kapott főrészárut, deszkákat hézaglécezve természetes úton szárítjuk. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra.


A gipszkarton egy népszerű, költség és időtakarékos ugyanakkor környezetbarát megoldás az épületek belső tereinek szárazépítészeti megoldásaihoz. Könnyen és gyorsan felépíthető, léc - vagy fémszerkezetre szerelve, épület falazathoz, födémhez rögzítve stabil és szilárd szerkezetet alkot. Persze az ácsok ügyes szakmeberek, és egy tetőszrkezetnél nem a miliméter a mérőszám, itt 1-2cm is kevés szerepet játszik, hiszen nagy felületről beszélünk. Tetőléc, bramac léc esetén annyit érdemes nézni, hogy a léc egyforma vastag legyen, és kicsi göcsös, hogy ne törjön el a cserép alatt. A készleten található pallókat, deszkákat szükség szerint gyaluljuk, daraboljuk, méretre vágjuk!


QB, fa méretre vágás, gerenda, palló, deszka , építési anyagok, léc , bramac léc , fűrészáru).

Származási ország:Ukrajna. Eladó száraz tölgyfa foszni és colos valamint száraz. BSH rétegragasztott, hosztoldott gerenda. Telephelyünkön vágott szálak is rendelhetőek!


Egyéb méretek esetében kérje egyedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések