2017. június 13., kedd

Furnér ajtó festése

Ez az ajtó egy olcsó beltéri ajtótípus, nem a minőségi és az esztétikai tulajdonságaiért kedvelik a vásárlók. Az árfekvése kedvező, olcsóságát teljesen elveszítené, ha gyárilag kapna felületkezelést. Ennek az ajtónak a gyári felületkezelése nem olcsóbb, mint a magasabb műszaki tulajdonságokkal és alapanyaggal rendelkező beltéri ajtók festése. Mielőtt bármit is írok Annie Sloan festékéről, szeretném, ha tudnátok, hogy minden előzetes ijesztgetés ellenére, ha nagyon akartok, tudtok laminált bútort festeni. Erre a magyar bloggerirodalomban is számos példa aka a spanyol viasznak már gyára van: 1. Használhatjátok az.


Ha nagyon megengedőek vagyunk, azt is mondhatjuk, nem festhető ajtó tulajdonképpen nem is létezik, hiszen bármiből legyen a külső felülete – műanyag fólia, tömörfa, préselt lemez, üveg, vagy acél – biztosan van olyan festék, amivel festhetünk rá. Beltéri ajtó és a tervező kapcsolata? Lakásunk felújítása, vagy frissen épülő ház építése során, minden esetben tisztázzuk le a tervezővel, hogy milyen beltéri ajtókra van igényünk, ezzel sok-sok kellemetlenséget megspórolva a jövőben.


Az ajtó nem fér el a kialakított falnyílásba. A tervezővel egyeztetve az. A régi műgyanta felületű bútorok festése előtt, a műgyantát el kell távolítani. Vannak erre trükkök, meg különböző egyvelegek, de hosszú évek tapasztalata az, hogy mégiscsak a csiszolás a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módja a nem kívánt felület eltüntetésének. Legyen az fa ablak, furnér ajtó , műanyag garázskapu, fém korlát,.


Többnyire felületük sínyli meg a használatot, itt-ott leválik a furnér , billeg a lábuk,. A fa beltéri ajtó vásárlásának pillanatában felmerül a kérdés, hogy natúr vagy felületkezelt állapotban szeretné a beltéri ajtót. Az új házunkra vásárolunk. A fafurnér ajtók egyértelmű különlegessége, hogy egyesítik az ajtógyárak magas minőségi és technológiai követelményeit a fa természetes szépségével.


Az oldalon található árak ÁFA NÉLKÜLI NETTÓ árak! Az alapár csupán tájékoztató jellegű, NEM minősül ajánlattételnek! A mindenkori aktuális árakat a BELTÉRI AJTÓ ÁRLISTA oldalon találhatja meg! A furnér beltéri ajtógyártás nem csupán prémium termékeiről híres, hanem a környezetbarát feldolgozásra is nagy hangsúlyt fektet. Egy furnérfelülettel borított ajtó gyártása sokkal gazdaságosabb, mint a tömörfa felhasználásával történő ajtógyártás.


Másik jelentős előnye, hogy sokkal szélesebb körben kapható. Egy 1éves ajtó felújításának lépéseit láthatjátok két részben. Karc,- és parázsálló felületű HDF beltéri ajtóinkat féle színben, mintegy ötvenféle üvegkivágással kínáljuk egyedi méretben.


A tokok anyaga sok esetben nem tömörfa, hanem MDF, vagy forgácslap, amely fedőfestést, dekorfólia- vagy furnér fedést kap. Mart MDF beltéri ajtók – Mart MDF beltéri ajtók kihagyhatatlan áron! Válogasson több száz beltéri ajtó , bejárati ajtó és kilincs közül. Az MDF ajtó toknál a kiemelt méretek betartása a javasolt, hogy minél kevesebb beépítési anyagra legyen szükség a beépítés során. A beltéri ajtó alapkivitelben felületkezelés nélkül kerül forgalomba, a fallal érintkező részek gomba és rovarmentesítő szerrel vannak kezelve, gyártótól függően.


Konkrét megrendelői. Ha zománc van rajta: jól csiszold meg P80as csiszpapíral, ha esetleg van festék ami fel volt hólyagosodva kapard le és a széleit csiszold a felülettel egy szintre vagy javítsd ki gittel(száradás után óvatos csiszolás). A bejárati ajtó nem csupán lakásunk, házunk bejárata, hanem annak egyik legfőbb névjegye, árulkodik a ház tulajdonosának ízléséről, stílusáról. A fa ajtók beszerzésük után is kezelést igényelnek, az ajtó festése szakember feladata.


Minden faajtónkat kérheti felületkezeléssel, festéssel együtt is. Azért írom idézőjelben, mert hát a valóságban még korántsincs kész ez a rész sem. A frissen festett ajtó mellett különösen szembeötlő, milyen csúnya a lépcső, így egyszer tutira nekiesünk ennek is. A tégla és a piros ajtó párosával egyelőre még barátkozom, még nem dőlt el a sorsuk.


Persze valami szép impozáns. Ajtó festése , tudástár ajtó festése , ajtó fekete, tudástár ajtó , ajtó fekete fémajtón, ajtó , fényezés leírása egy, fényezés leírása Nyilászáró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések