2017. június 29., csütörtök

Fehér szőnyeg tisztítása házilag

A lakás belül full-full fehér volt. Még a hangfalak is… Volt egy party, és a fehér szőnyegére kifolyt valami ital. A piszkos, elhanyagolt szőnyeg nem csak elcsúfítja a lakásodat, de a felhalmozódott.


Sok módja van a szőnyegtisztításnak , attól függően, milyen természetű a szennyeződés. Vörösbor löttyent a fehér szőnyegedre ? Nincs annál rosszabb, mint amikor vörösbor folyik a fehér szőnyegre.

Amíg a vörösbor még nedves. A fényes szőnyeg kulcsa. Ezt figyeld: a burgonya fényesít.


Fogj egy nagyobb krumplit, tisztítsd meg és vágd félbe, aztán ezzel egyszerűen dörgöld át a szőnyeg felszínét. A biztonság kedvéért kezd kicsiben, hogy lás hogy viseli a textil a megpróbáltatásokat. Vigyázz, nehogy károsodjon a szőnyeg , használat előtt érdemes próbát tartani!


Amit lehet, azt távolíts el kézzel, vagy valamilyen eszközzel, a mélyen beragadt részeket pedig dörzsöld át sebbenzinnel. Részletesen átvettük a szőnyegtisztítás házilag kivitelezhető módszereit. Ha neked is van valamilyen tuti tipped a.

A hosszú szálú szőnyegek nagyon népszerűek, ami nem is csoda, hiszen szépek, puhák, mutatósak. A tisztításuk azonban már egy egészen más kérdés! Cégünk hosszú évtizedek alatt tapsztalt és bevált, magasfokú tisztítást, fertőtlenítést végzett és végez a mai napig a szövetáru (felsőruházat, alsóruházat, lakástextília) tisztítása és mosása során.


Forduljon hozzánk bizalommal ezután is. Szőnyegtisztításunkra ugyan ezek vonatkoznak. Ha a szőnyeg tisztítása esik szóba, akkor a legtöbben azonnal a porszívózásra gondolnak. Manapság még a takarítógépek jöhetnek szóba, így a vízzel való tisztítása is könnyen kivitelezhetővé válik a szőnyegnek.


Azonban számos, az otthonunkban megtalálható alapanyagok segítségével házilag , egyszerűen még eredményesebb hatást érhetünk el a szőnyeg. Szórj szódabikarbónát a foltra. A port foltokra is alkalmazhato de a teljes szőnyeget beszórhatod vele, ha fel akarod frissíteni.


Dörzsöld be a szálak közé is egy kefével, majd hagyd rajta fél, de akár egy órán keresztül is, aztán porszívózd fel. Padlószőnyeg tisztítása házilag A házilag történő tisztításnál mindig langyos vizet használjunk, ebbe sampont, valamilyen szőnyegtisztító szert, vagy mosószert keverhetünk. A szódabikarbóna nemcsak a foltokat tünteti el, de távol tartja a rovarokat is a. A szőnyeg kitisztítása után tiszta vízzel minden esetben még egyszer végig kell menni a szőnyegen. Ne aggódj, rövid idő alatt, kis munkával, olcsón, házilag is elvégezhető a művelet!


Előkészítés: porszívózás. Kezdd a kezelést egy alapos porszívózással. Először a nagyobb fejjel a felületet, majd kisebbel a ráncokat és a mélyedéseket takarítsd ki.

Végül a párnákat eltávolítva az alapot is portalanítsd. A porszívóval történő tisztításkor ügyelni kell arra, hogy a porszívó leggyengébb fokozatával végezzük a műveletet, mert a finom kézi csomózások a túl erős szívó hatásra nagyon könnyen megsérülhetnek és a szőnyeg tönkremehet. Gyenge fokozaton bármilyen gyakoriságú tisztítása megengedett. Az első házilag bárki könnyem megteheti de ez nehézkes és hosszadalmas.


Maga az eljárás abból áll hogy egy fazékban felforralunk vizet teszünk bele egy kevés mennyiségű igen hatékony zsíroldó mosogatószert és mikor forr a vizünk egy zsinór segítségével belelógatjuk az ékszerünket. Minden háztartásban előfordulnak „balesetek”. Ezek után ha nem is azonnal, de idővel még akkor is megjelenhetnek szagok, ha a foltot otthon kezeltük.


Ennek oka az, hogy a szőnyeg mélyén maradt baktériumok megmaradnak, elszaporodnak. Ezt csak speciális szagtalanítóba áztatással és mélymosással lehet eltüntetni. Fehér lepedék a nyelven. Egyre több és több ember panaszkodik arra, hogy fehér lepedékréteg képződik a nyelvén.


Az orvosok szerint - bár ártalmatlan és fájdalommentes tünetről van szó - minden esetben valamilyen egészségügyi problémára utal, és kezelés nélkül nem múlik el. Mikrosütő tisztítása ecettel Ezt tedd a mikróba, hogy tiszta és szagtalan legyen: nem a citromos trükkről lesz szó! Nem kell dörzsölni, ez a szer magától dolgozik majd helyetted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések