2016. július 22., péntek

Nagyon fárasztó viccek

Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Fárasztó , röhejes, fa viccek. Megnevettet és lefáraszt - ez a.

Egy férfi folyton arról prédikál a feleségének, hogy ha jobban szervezné a házimunkát, mindenre jutna ideje. Az alkoholista az, aki ugyanannyit iszik, mint mi, csak nem szeretjük. Kategória: Fárasztó viccek - Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet. Gyere és olvass nap mint nap ilyen vicceket nálunk, hogy jobb legyen a napod!


Agyhalál - Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye - Malacka miért van kiírva a házadra, hogy Pb? Mert ez az ólom jele. Szavazz a liberálisokra - különben lelőjük a kutyádat.

Mi van ha elütnek egy matematikust. Mi a magyar vasipar jelképe? Nagyon jó lesz, kell neked! Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.


A kamionsofőr már nagyon régóta vezet és nem jutott nőhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, az első kurvát elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi: - Tudod szivi, ha tudom hogy szűz vagy, akkor több időt fordítok rád. Ha tudom hogy több időd van, akkor lehúzom a harisnyámat!


Rögtön az első napon meglát egy fiút, akin úgy érzi segítenie kell, mert csak áll magában. Kőműves Kelemen ebédnél - Egyél fiam anyád már fal! Mondanátok nagyon fárasztó vicceket így estére?


Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklőd. Egy forró nyári napon két munkás az út szélén egy mély gödröt ás. Az egyik elégedetlenkedni kezd: - Te, haver, szerinted miért van az, hogy míg mi itt a tűző napon hajtjuk magunkat, addig a főnök ott az árnyékban üldögélhet? Ha lehet csak óvatosan, mert még nagyon fáj!


Vicces viccek Kedvencekhez Ser. Nyár van, és a második emeletről egy férfi nyakába zuttyan egy használt kotongumi.

Felháborodva néz fel. Látja, hogy csak egyetlen ablak van nyitva. Felveszi a pottyanatot és becsenget a lakásba. Kijön egy idősebb úr.


Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Akkor lássuk agyszüleményeimet: Melyik az alternatív rockegyüttesek kedvenc OTP-je? Hát a Pál Utcai Fiók. Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost?


A legjobb nyuszikás vicc - A húsvét sztárja kétségkívül a nyúl. Hogy biztosan ne teljen el nélküle az ünnep, összegyűjtöttük a legjobb nyuszikás vicceket, amiket eddig hallottunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések