2016. július 18., hétfő

Kábeltálca függesztő

Milyen feltételek szerint választunk a kábeltálca vagy vízszintes kábellétra között” Tálca vagy kábellétra A kábeltálca a legtöbb alkalmazáshoz megfelelő. A kábeleknek egyszerű fekte-tést és optimális védelmet nyújt. Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! Országos üzlethálózat, szaküzlettel. Ingyenes házhozszállítás 20.


Ft vásárlás felett! Rendeld meg most olcsón, gyorsan, szakértőktől! Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók.


Az ipari alkalmazásokra a robusztus kialakítás mellett a nagy korrózióállóság a jellemző. Fém kábeltálca , HERMI gyártmányú. Tartozékokkal és kiegészítőkell együtt. Kábeltálca 60x1FS RKS OBO-B. A táblázat listaárakat tartlamaz.


Rácsos kábeltálca függesztő akasztó (SST). Kopos Jupiter kábeltálca KZI 60x200xS(3m). Fémcsatorna 60x200x 75mm. Kiváló minőségű kábeltálca fedelek.


Villamossági Webáruház, szaküzletek és nagykereskedés! Egy nagyon eredeti ötlet kés vagy egyéb dolgok övre fűzéséhez, függesztéséhez. Az eredeti ötlet nem tudom kié volt, én Berkutnál és Varga Zolinál láttam először ezt a fajta. A kezelendő anyagnak nemcsak a súlya, tömege csökken lényegesen, hanem a nagy magasságban végzett munka ideje is.


ZT vagy ZT menetes szárral és anyákkal lehet felszerelni. A csomagolás nem tartalmazza az MN anyákat. A belső függesztőt az előtt kell beszerelni a tálcába, mielőtt csatlakoztatjuk egy másik tálcához. WEBáruházunkban szerződött partnereink vásárolhatnak.


Kérjük, lépjen be vagy töltse ki a regisztrációt. Elfelejtette a jelszavát? Nagyfesztávú kábeltálca és létra rendszerek Az OBO nagyfesztávú rendszerei az optimális megoldást jelentik, ha nagy kábelterhelés mellett nagy fesztávolságokat kell áthidalni. A nagyfesztávú kábeltálcák és létrák rendszerei az ipar és a berendezésgyártás számtalan területén jól beváltak.


Próbálkoztam valami fajta kábel csupaszító eszközt gyártani. Ez sikerult ami működik is. Azóta alakítottam rajta egészen meg vagyok vele elégedve. The place is very quiet and cosy and I stayed for nights.


Horganyzott kábeltálca 60x100mm RKSM 60. Rendszereink sokoldalúak, így bármilyen felmerülő esetre garantáltan nyújtanak megfelelő megoldást. OBO MKS 6FS fém kábeltálca függesztő , toldó és sarokelemekkel E-YY-J 3xmmvezeték tartószerkezetre szerelve, illetve védőcsőbe húzva E-YY-J 4xmmvezeték tartószerkezetre szerelve, illetve védőcsőbe húzva E-YY-J 5xmm2.


Gripple cég közép-európai kizárólagos képviselete. Let us move forward hand in hand and achieve win-win situation. Földelő gerincvezető kábeltálca mellett vezetve-mmHO7V fm Földelővezeték fémszerkezetek, fémpolcok ,csőhálózatok álmennyezeti tartók stb. Aszimmetri-kus elrendezés.


Maximális kábeltálca -szélesség 4mm. Menetes rudas felfüggesztés függesztőkengyellel Az AHB függesztőkengyel közvetlenül a mennyezet-re szerelése horgonycsappal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések