2016. július 11., hétfő

Féligáteresztő tükör fólia

Hiányzó: féligáteresztő Olympus féligáteresztő fólia – Pixinfo. A detektív tükör egyik oldalról tükör , a másik oldalról meg átlátszó vagy félig átlátszó. Magas minőségű, egyszerűen, gyorsan, és tisztán felhelyezhető öntapadós fólia , mellyel szinte bármilyen bútort újjá varázsolhat.


A féligáteresztő tükör a fényképezőgép rendkívül érzékeny része. A tükör felületét egy féligáteresztő fólia alkotja.

Pl amilyent az interferométerekben szokás használni. Fóliázás – Biztonsági fólia – Raiffeisen Bank, Kazincbarcika. Shenzhen Zeelang Glass Co. Szuper minőségű legnépszerűbb fürdőszoba dekoratív 4MM tükör üveg.


Választékunk: – Végtükrök (Rear mirror) – Féligáteresztő kicsatoló tükrök (Output coupler mirror) – Saroktükrök (Total reflector). A statikus fólia egy különleges fólia , nem tartalmaz ragasztót. Előnye, hogy a felrakását nem lehet elrontani, bármennyiszer visszaszedhető.

Ha a ragacsos fólia alól felületesen nyomjuk ki a vizet, akkor foltos, csúnya lesz a végeredmény, visszaszedni nem javasoljuk. Illetve ijesztően hat, ha víz reakcióba lép a ragasztóval. A fólia többrétegű polietilén légbuborékos hordozó rétegű, fémgőzölt hővisszaverő felülettel van ellátva párazáró fólia a párát nem engedi át, ezért ügyelni kell a megfelelő légrés gondos kialakítására. Az időjárás hatásainak szabadon kitenni hétnél tovább nem szabad! Tükör hatású fólia öntapadós tapéta.


Ez egy tükör HATÁSÚ fólia ! A hatása nem lesz olyan, mint a tükörnek! Kattints a KÉPEK fülre és nézd meg, milyen lesz a tükör hatás különböző felületeken. Felhelyezéséhez NE HASZNÁLJ VIZET, mert megszűnik a ragasztó hatása! A feszített fólia a mennyezeten néhány cm-foglal csak el. Ha ezt a fóliát perforáljuk, akkor az valamelyest már hangelnyelő.


Ez sok apró kis lyukat jelent, látványban éppen csak megjelenik. Homlokzati hőszigetelés, utólagos hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek - Szigetelő anyagok széles választékban: Üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol, fagyapot - Homlokzati és lábazati díszítő vakolatok és festékek - Gipszkarton termékek különböző gipszkarton rendszerek építéséhez - Széles tetőfólia, hőtükör fólia , felületkiegyenlítő, ragasztó, fugázó. A Belátásgátló- tükör fólia külső fele tükrös bevonatú ami megakadályozza, hogy megfelelő körülmények között azon átlássanak, míg másik oldala normál, átlátszó füstüveg hatású, azaz enyhén árnyaltabb mint egy színezés mentes átlátszó fólia.


Ebből a videóból megtudhato hogy milyen lesz a fólia , ha szekrényre, falra, üvegre, tükörre ragasztod!

Ablakfólia ezüst- tükör A silver, vagyis az ezüst- tükör fóliát kizárólag épületüvegre szabad csak felhasználni, személygépkocsikra még zárpályás rendezvény esetén sem szabad felrakni, ugyanis a közlekedésben résztvevő partnerekre nézve rendkívül balesetveszélyes lehet a fólia az erős tükör hatás miatt. A ’fekete test’ felmelegítve infravörös tartományba eső fényt bocsát ki. A Fourier-transzformációs IR mérés alapja egy Michelson interferométer, amely a fényt két sugárra bontja, az egyik sugárnyaláb a mozgó, a másik az álló tükörről verődik vissza.


Vásárlóink alkotásai. Az alábbi képeket vásárlóink küldték meg. A képeken a Tiffany-művészeti fólia és öntapadós ólomszál segítségével általuk készített, új üvegfelület vagy már meglévő üvegfelület dekorálásai láthatóak. Aktuális Fűtőfólia ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Emellett a tükör -,. A DekorHon webáruházban az itt felsorolt gyűjtőszavak alapján is kereshet: ajtó tapéta, átlátszó fólia , táblafólia, kőmintás öntapadós tapéta, téglamintás öntapadós tapéta, öntapadós tapéta felrakása,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések