2016. július 28., csütörtök

Autó ajtónyitás kulcs nélkül

Különböző utólagosan beszerelt eszközökkel, ma már akár okostelefonról is lehetőségünk van az autó központi zárját vezérleni. Szakember seítségével az autó kinyitása kulcs nélkül kimenthető, segítünk! Mit tudsz tenni, ha ott állsz az út szélén, és azon gondolkodsz, hogy az autó kinyitása kulcs nélkül hogyan lehetséges? Ne ess kétségbe, természetesen vannak rá módszerek. Lehet, hogy a kulcs , vagy a távirányító hibásodott meg, lemerült, netán a zárszerkezettel van valami gon vagy akár több probléma eggyüttesen.


Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai.

Ha pedig esetleg ellopták vagy elhagytad a kulcsodat, nem kérdés, hogy mi okozhatja a bajt. Egyedi megoldás az autó kinyitására kulcs nélkül ! Minél modernebb egy autó , annál több lopásgátló mechanizmus van benne, hogy illetéktelenek ne tulajdoníthassák el. Kormányzár, immobiliser, riasztó… De ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen lenne az autó kinyitása kulcs nélkül ! Mindössze technika és szakértelem. Ha megvan a kulcs , de nem nyílik az autózár. Elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond.


A kulcs a kezedben, az autózár mégsem nyílik.

Mivel nem tudhatod laikusként. Ajtónyitás kulcs nélkül Elíőfordul, hogy a kulcs elveszik, eltörik, vagy ellopják, esetleg maga a zár romlik el. Az akkumlátor lemerülésénél néha előfordul, hogy a bikázás ellenére sem működik a távirányító. Komoly szakmai háttér, és zárnyitó kapcsolatrendszer segíti munkánkat. Speciális finom zárnyitási technikával dolgozunk, mely az esetek többségében nem igényli a zár tönkretételét, így sokat spórolhatsz.


Magyarországon szinte teljesen ismeretlen hobbi a kulcs nélküli zárnyitás. Autó kinyitás kulcs nélkül. A műfaj legjobbjai másodpercek alatt nyitnak ki egy egyszerű zárat.


Ilyenkor az autó ajtajai. Azota az auto alatt potkulcsot tartok egy magneses dobozban. Itt egy remekbe szabott egyszerű módszere annak, hogyan nyissuk ki az ajtót kulcs nélkül. Autó nyitás renault megane kulcs nélkül Opening car renault megane without key.


Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs ! Ha a kulcs a gyújtáskapcsolóban maradt és az autóban van. Felpumpálva ezzel résnyire. Autó ajtónyitás , autózárnyitás kulcs nélkül ! Az autónyitás sokféleképpen megoldható.


Vannak a durva módszerek, mint az ablakbetörés, zárrongálás, és van egy sérülésmentes, mégis hatékony módszer is.

Gyakran előfordul, hogy egy műanyag ajtó nyitását kulcs nélkül kell megoldani. Vagy azért, mert becsapódik az ajtó, és a kulcs a lakásban maradt, vagy a kulcsunkat a munkahelyünkön felejtettük. Speciális autónyitó szolgáltatásunk, az autó zárnyitás kulcs nélkül éjjel-nappal elérhető, a nap órájában! Fontos tájékoztató infó, hogy az autókulcs nélküli autónyitás hétvégén is elérhető tehát. Autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását, ha a záron.


Zárnyitás rongálás nélkül. Szolgáltatásunk egyik eleme ugyanis a zárnyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül , hogy az ajtó (mely lehet biztonsági ajtó), de még az ajtózár sem sérül meg.


Amennyiben a vezető magánál tartja a jeladót, az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések