2016. július 18., hétfő

Kika fali polc

Stílusosan szeretnéd tárolni értékeidet? Nézz körül a kika polc választékában! Szállítási idő: munkanap Raktá. A fali polcok remek hellyé alakítják az üres falakat, hogy ott tárolhas vagy megmutathasd dolgaidat. Számos stílus kínálunk, összhangban a többi bútorunkkal.


Nagy méretválasztékunknak és méretre vágható polcainknak köszönhetően szinte minden helyre találhatsz megfelelő polcot. Legjobb ár garancia. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk. Mitől lesz teljes a fali polc ? Attól, hogy megvan a polc és konzol (akár egy darabban), és már csak fel kell szerelni.


Csak a megfelelő rögzítőeszközökre van szükség – és persze szerszámokra. Böngéssz komplett fali polcaink között, hogy rátalálj a kívánt tárolóra és bemutatóhelyre. A kika irodai bútoraiban tárolva nem fognak elkallódni iratai mappáid és egyéb fontos értékeid. Nézz szét kínálatunkban, rendezd be irodád velünk!


A kika kínálatában többféle stílusban és kivitelben is találsz fürdőszoba bútorokat. Találd meg a számodra tökéletest, alakítsd ki fürdőszobád velünk! Fedezze fel különböző fa és fém polcainkat és tegye egyedivé szobáit stílusos sarokpolcokkal vagy egyedi lebegő polc megoldásokkal. Dekorációs kiegészítőinek vagy könyveinek is talál megfelelő polcot. A Bohémia Bútor Kereskedelmi Kft.


Használja ki a falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők praktikusságát! Polcok, akasztók és törölközőtartók széles kínálata várja a Praktikernél. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Fedezd fel a konyhai falra szerelhető, méretre szabható fali panel kínálatunkat! Anyagok és színek széles választékában fekete és átlátszó üveg, réz, rozsdamentes acél és még sok más anyagú fali panelt találsz, amelyekkel újabb hangsúlyt adhatsz konyhád stílusának. Termékeink igény szerint méretre vághatók. Művészet és polc is egyben - különleges polcötlet Ez a nagyon különleges polcrendszer egyben művészi alkotás is.


A kép minden egyes része egy polc is, mely igényünk és kedvünk szerint fel- illetve lehajtható, így hol képként, hol pedig polcként funkcionálnak. Igen, szeretnék feliratkozni a JYSK e-mail hírlevelére ami a legfrissebb ajánlataikat, újdonságokat és katalógusaikat tartalmazza valamint információkat az éppen futó kampányaikról a JYSK. KIKA : 2db cikk-cakk ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás,. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – polc kika.


Fali polc 2db fém konzollal, 20cm x 1m. KIKA Edinburgh nappali bútor – tároló, polcos szekrény és dohányzóasz. Gazdag bútor, stílus, és színválasztékban rendelhetőek: polc falipolc polc , feli szekrény polc bútor.


Más országokba a megrendelést és házhosszállítást egyéni. Hasonlóan a bútorcsalád többi tagjához, ez a polc is magas minőségű anyagokból készült, ezzel is biztosítva a hosszútávú használatot. Raktár- berendezés Raklapos állványok.


Ruhásszekrények, térelválasztók és minden amihez otthoni tároláshoz szüksége lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések