2016. július 29., péntek

Emelő toló ajtó

A toló -bukó erkélyajtó alapvetően hasonló elven működik mint a toló -emelő sokan ebből adódóan össze is keverik őket. Alumínium emelő toló ajtó típusok L emelő toló ajtórendszer. A modern alumíniumprofil rendszer lehetőséget ad üvegezett, eltolható szerkezetek tervezésére és kivitelezésére, balkonokhoz, loggiákhoz (L 50B), valamint eltolható szerkezetek kivitelezésére válaszfalakhoz (L 50S). Emelő- toló ajtó Nyomtatás Megosztás. Az emelő toló erkélyeket kiválóan lehet alkalmazni olyan helyiségeknél ahol a nagy üvegfelületek más pl.


Emelő toló ajtó

Ráépített tokos redőnyrendszer Külső tokos redőnyrendszer Redőnyök automatizálása. Vezetékes, fali kapcsolós rendszerek Beépített rádióvevős rendszerek Zsalúziák, szövetárnyékol. Műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó , emelő- toló erkélyajtó beépítésével olyan nyílászárót választ, amely nemcsak az előállítását illetően környezetkímélő. A nagy méretek ellenére (2-7m) kimagasló működési komfortot biztosítanak, a fokozott hő és hangszigetelés, légzárás mellett, amely zajtalan működéssel, kényelmes mozgatással, kimagasló. Az Internorm-emelő- toló ajtó könnyedsége és a lapos küszöb emeli az ön kényelmének színvonalát.


Maximális nyitottság A nagy üvegfelületek nagyobbnak láttatják a lakóteret a valóságosnál és egy újfajta, határtalan térérzetet keltenek. ALUMÍNIUM EMELŐ- TOLÓ TERASZAJTÓK Hűvös elegancia Részletek. Elegáns és időtálló, mindemellett a súlyához képest kiváló szilárdsága miatt a nagy üvegfelületek mellett is karcsú szerkezetek kialakítását engedi.


Világos szobák és gyönyörű kilátás a természetre. Kifejezetten teraszok, erkélyek és kertek ajtajaként tervezték, és nagy erőfeszítés nélkül nyitható. A külső burkolat egészen a szárny keskeny vezetősínjéig fut.


Akadálymentes átjárás a külső iráynba is. Ez az emelő-toló ajtó a „Platin HS” család részeként is elérhető, kompletten összeszerelt elemként, de további sorolás nem lehetséges. A szárnyak a falsíkkal egy vonalban helyezkednek el.


Emelő toló ajtó

A kilincs elfordításával az ajtószárny felemelkedik, és a síneken könnyedén oldalra tolható. Emelő - toló ajtónk színe jelentősen befolyásolja teraszunk optikai összhatását. Míg kívülről a homlokzati képhez, külső színezéshez, fal-és padlóburkolathoz igazítjuk színét, addig belülről otthonteremtési ízlésünk illetve a lakberendezési trendek. Az ajtó ezen felül akár akadálymentes is lehet, mert a PVC-küszöb alig mm magas. Ennek következtében zárt és nyitott állapotban a fix és a mozgatható szárny különböző síkban helyezkedik el.


Az emelő - toló erkélyajtókra dupla tokszélesség (1mm-es beépítési mélység) jellemző. Hogyan ismerhető fel az emelő - toló erkélyajtó? A toló -bukó szerkezettől leginkább abban különbözik, hogy az ajtószárny belső-alsó homloklapján itt nem látható futókocsi, mert ennek a típusnak a kocsija rejtett módon, az ajtó alsó élében kapott helyet. A középső két működő szány széthúzható. A szerkezet megnevezése a zárható szárnyoldalra utal.


A bejárati ajtó csere a régi tok kibontásával akár napot is igénybe vehet. A C-sémás balos emelő - toló bal oldali szárnyán. Bejárati ajtó csere tégla épületekben bontás nélkül.


A tégla épületeknél választható a bontás nélküli bejárati ajtó csere is. Ilyenkor bent marad a régi ajtótok a falban. Ez gyorsabb és olcsóbb, de ha a régi ajtótok „szelel”, akkor. Az emelő-toló ajtó lényege, hogy rendkívül könnyen mozgatható, mégis masszív, jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága van.


Otthonunkban különleges hangulatot teremt, hiszen egyrészt a lehető legtöbb fényt engedi be, másrészt pedig egy fa emelő - toló ajtó természetes hatást kelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések