2016. július 1., péntek

Egger dekoritlemez

F6STTitánszürke Calabria Kő F6STArany Calabria Kő F6STSzürke Agyagkő F6STFehér Agyagkő F6STChromix Antracit F6STChromix Ezüst F5STArany Metál F5STRéz Metál F5STCracked Metál F54. Ráadásul nagy előnye, hogy extra nagy formátumban készíthető. Az EGGER XL dekoritlemez 4-féle, szinte tapintható struktúrával kapható: Feelwood. A Flammex dekoritlemez egy bevonásra használatos, dekoratív, égésgátló alapanyag.


Az EN4szabvány szerint F (égésgátló) típusú dekoritlemezként van minősítve. A megfelelő kompozit elemekkel való kombinációk lehetővé teszik.

Kifejezetten tartós felületekhez, legyen szó akár ívelt vagy egyenes formákról. Az EGGER dekoritlemezek külső felülete dekoratív papír, belsejük pedig több rétegnyi kraft papír. A dekoritlemezt megfelelő hordozóanyagra, többnyire forgácslapra vagy MDF-lapra szokták felvinni (ragasztani). Bevonásként forgácslapokkal, MDF, HDF Multiplex, furnér vagy más hordózólapokkal ötvözhető.


Az EGGER Dekoratív kollekció posztforming minőségű, szabványos minőségű és égésgátló dekoritlemezeket is kínál. A dekorlemezek, vagy más néven dekoritlemezek, magas hőmérsékleten préseléssel, több réteg műgyantával impregnált papírlemezből és felületükön dekorpapírból készített vékony lemezek. AJTÓMÉRETŰ DEKORITLEMEZ.


ABS és melamin élzáró.

Zoomoljunk eggyütt. Külön arra a célra fejlesztették ki, hogy segítse a felhasználóknak az eligazodá. Pfleiderer és sz Egger dekoritlemezeket kínálja: A Pfeliderer csak HPL minőségű dekoritlemezt gyárt.


A Pfleiderer HPL dekoritlemez színének kiválasztásánál is “jár” a felület választhatósága. Providing you with information on topics that move EGGER and the industry. EGGER cut to width service Our new cut to width service allows you to configure edging to your specific requirements. A lemezek kifejezetten ellenállnak a felületi kopásnak és az ütéseknek, de a karcolást is jól bírják, emiatt élettartamuk hosszú. A féle ajtóméretű dekoritlemez -dekor közül sok más termékekhez is.


Használja föl az EGGER által biztosított szolgáltatásokat. A Dekodur dekoritlemezek magas mi- nőséget és a. Megmunkálhatóság: Hagyományos kézi- és gépi szerszámok,. Papírrácsbetét EGGER dekoritlemez 3. Közelebbi részletes információkat az. SZERKESZTŐI AJÁNLÁS A ZOOM DESIGN GUIDE segítségével az EGGER.


Egger dekoritlemez Galéria Többrétegű kialakításának köszönhetően a dekoritlemezek kiválóan alkalmazhatók közepes és nagy forgalmú helységekben, illetve ahol jó kopásállóságú felületre van szükség. A kollekciót az EGGER legjobb tervezői és trendszakemberei fejlesztették ki az aktuális tanulmányokra és piaci megfigyelésekre alapozva. A kollekcióban laminált faforgácslapok kiemelkedően széles választéka található, amelyek az EGGER Eurodekor névvel szereztek nemzetközi elismerést.


Ez a különleges faforgácslap.

DekorMűvész Kft fő célja a jó minőségű konyhabútorok illetve egyéni bútorok tervezése és elkészítése Magyarország egész területén. Dekoritlemez , dekorlemez Több rétegű, műgyantával impregnált műszaki-, és egyik v.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések