2019. augusztus 21., szerda

Páraáteresztő ragasztószalag

Diffúziós ragasztószalag páraáteresztő tetőfóliák egyoldalas ragasztásához, sérülések javításához. Elérhető legnépszerűbb szélességekben, köztük mm-ben, mm-ben és 50mm x m. Alkalmazása a párazáró ragasztószalagokkal együtt célszerű. A polikarbonát vagy plexi bordáslemezek egyik végét a párazáró ragasztószalaggal, a másikat pedig a páraáteresztő ragasztószalaggal célszerű lezárni. A bordáslemezek nyitott kamravégeinek páraáteresztő lezárásához ajánlott ragasztószalag , mm lemezvatagságig.


Hőtükrös ragasztószalag , 50mm x 50m.

Termékeink között megtalálhatóak különféle kétoldalas szalagok, Duct tape szövetszalagok, Kamera tape, csomagoló szalagok, szigetelőszalagok, papír maszkoló szalagok, öntapadó butil és alubutil szalagok, alu- és alugőzölt szalagok, párazáró és páraáteresztő szalagok. Külső és belső hőszigeteléshez, színezéshez, gipszkartonozáshoz, burkolat ragasztáshoz mindent egy helyről, a Józan Kft. MASTERMAX TAPE-diffúziós ragasztószalag. Fedett védett helyen, nedvességtől védetten tárolni.


Napfénytől, sugárzó. Ragasztószalag páraáteresztő fóliához. Ebben a kategóriában összesen termék található.


Corotop Coromix mm széles, m hosszú, kétoldalas tetőfólia ragasztószalag.

Alumínium öntapadó ragasztó szalag a párazáró és páraáteresztő metalizált fóliák. Páraáteresztő és párafékező tetőfóliák. PP, reflex, solflex, tetőfólia és.


Masterplast Isoflex Alu-LP tetőfólia. Az időjárási hatásoknak ellenáll, felületi megmunkálásából adódóan nagy mechnaikai. A fólia műanyaghoz, betonhoz, fához és fémhez történő csatlakoztatásához. Ellenáll az olajoknak, valamint a savas és lúgos környezetnek. PÁRAZÁRÓ SZALAG ALU BEVONATTAL 50M és még 2termék közül választhat a kategóriában.


A SOLFLEX „Lélegző” páraáteresztő fólia termékcsalád. Ezért a PÁRAÁTERESZTŐ RAGASZTÓSZALAGok is csak eltakart helyekre építhetők be! Gondoljon arra is, hogy ha a ragasztószalag bármihez hozzáér (pld: az üvegezőhorony oldalához, vagy a szakszerűtlenül megépített tartószerkezet bármely részéhez), akkor a lap végéről még a folyamatosan ismétlődő aprócska hőtágulási.


Univerzális ragasztószalag , praktikus tépőszegéllyel az összes kül-és beltéri fóliához, különösen az átlapolások, áttörések és sérülések leragasztására. Butyl-kaucsuk szalag bel- és kültérben vízálló és légzáró ragasztáshoz, tömítéshez. Különösen alkalmas nyers felületekhez (pl. vakolat) történő ragasztáshoz és szegzáró tömítések készítéséhez. A PermaGrip és PermaLine termékcsaládunk a világ egyetlen tejeskörű padlójelölő rendszerei. Széles körben alkalmazhatóak gyárakban, raktárakban, logisztikai egységekben, valamint sportpályák jelölésre.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Előnyei: a kialakuló páralecsapódás, a nemkívánatos víz távozni tu a kamrák nem algásodnak és nem zöldülnek be.

Bitumenes VÍzszigetelŐ VBontott Tekercs. Nagyon jól kapcsolódik a ragasztó – és kerámia habarcsokhoz. Egyoldalú ragasztószalag DIFUTEX termékekhez, átlapolások beltéri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések