2019. augusztus 26., hétfő

Kínai nyelvdiagnosztika

A szájüregünkben lévő szerv nem csak. A Kezelő megkéri, hogy öltse ki a nyelvét, ő megnézi azt, majd elmondja mit lát. Mint ahogy a pulzusdiagnózisnál így a nyelvdiagnosztikánál is megvannak a maga meghatározói, amely hűen tükrözi a szervezetünkben zajló folyamatokat.


A hagyományos kínai orvoslás és az ájurvéda. A módszer emgfelelő alkalmazásához nélkülözhetetlen azonban az ősi kínai tudományok beható megértése.

Számítógépes szoftvert fejlesztettek ki a Missouri Egyetemen, amely kombinálja az ősi kínai gyakorlatot és a modern orvostudományt. Régen negyed évente megmutatták a kínai. Ezenkívül a hagyományos kínai orvoslás abból indul ki, hogy az ember a koz­moszba ágyazott lény. A szerven megjelenő lepedék gyorsan jelzi, ha tested belső egyensúlya felborult.


Nyelvednek normál esetben olyan rózsaszínnek kellene lennie, mint a kisgyerekeké. Kánikula idején a lepedék általában kissé vastagabb és kissé sárgás lesz. Kínai akupresszúrás meridiánmasszázs alaptanfolyam 168.

A képzés mellé egy 24. Ft értékű akupunktúrás demonstrációs eszközt adunk ajándékba. Ft - Pulzus diagnosztika 88. Egészségügyi problémáidra derülhet fény.


Orvosok és terméseztgyógyászok használják. Ennek eredményeként kaptak egy automatizált rendszert, amely elemzi az emberi nyelvről készült képeke, jelzi a pácienst fenyegető betegséget. A nyelv jellegének, alakjának és. Mindezekből a kínai orvos nemcsak a már kialakult betegségeket, de a negatív folyamatok elindulását is látja.


Alig van még egy szervünk, amelyik annyira egyértelműen jelzi az egészségügyi problémákat, mint a nyelvünk. Lássuk, mit mond a. Fogászat szempontjából a nyelv valójában, mint „nemkívánatos képlet” szerepel, hiszen sokszor akadályozza a fogorvos munkáját, sokszor – főleg kivehető fogpótlásoknál – problémát okoz. Az arcdiagnosztika segítségével felderíthetjük testi és lelki panaszaink okát.


Az egyik legfontosabb kínai belgyógyászati kórmegállapító módszer, a nyelvdiagnosztika a nyugati orvoslásban sajnos még mindig nem nyert teret. A kínai arcdiagnosztika több ezer évre nyúlik vissza. E több ezer éves múltra visszatekintő távol-keleti módszer gyakran a legvilágosabb mutatója a szervezetben lévő diszharmóniának.

Időnként nyújtsuk ki a nyelvünket és nézzük meg, mi az, ami található rajta. Foltokban található fehéres elszíneződés például. KÍNAI PULZUSDIAGNOSZTIKA KÍNAI NYELVDIAGNOSZTIKA HAGYOMÁNYOS KÍNAI GYÓGYNÖVÉNYISMERET A foglakozásokat Dr.


Korábban végzett hallgatóinknak gyakorlási lehetőséget és díjmentes részvételt kínálunk. Wang Yu Cai kínai orvos tartja. WANG YU CAI kínai orvos már több, mint éve gyógyít és tanít is Magyarországon.


Több városban folyamatosan indít képzéseket, ahol a hallgatók elsajátíthatják a HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS ALAPJAIT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések