2019. augusztus 30., péntek

Utánfutó kölcsönzés nyíregyháza

Telefonon és a honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek, mert eltérhetnek különbőző géptipúsok, pontos árakat csak a szerződés irás előtt tudunk adni. Kedvezményes utánfutó kölcsönzés. Egy hétre vihet, ha ötöt fizet! Ha összefüggő napra kölcsönzi az utánfutót, csupán napot fizet.


Legyen tagja kölcsönzőnknek! A tagsági igazolvánnyal rendelkezőknek minden 6.

A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a. Ne feledje magával hozni érvényes személyazonosító igazolványát, lakcím kártyáját és jogosítványát. Tevékenységünk: típusengedélyes utánfutó gyártása. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A weblapunkon képes árlista található.


Tulajdonos neve: Szöllős Istvánné egyéni vállalkozó. A hét minden napján nyitva! Hozom-viszem szolgáltatásunk keretében autójáért megyünk.

Célunk, hogy bérlőinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. E cél megvalósításához, utánfutó kölcsönzőnk a lehető legszélesebb választékot kínálja Önnek a XV. SkyJack - Az elektromos ollós emelők piacvezetője. Budapest, Régi Fóti út 26.


Bérelhető trailer autószállító utánfutó bérlés tréler kölcsönzés. Nyíregyháza -Kertváros, Derkovits u. Kiváló minőségű, rendszeresen karbantartott utánfutók kölcsönzése az egészen kicsitől a tonnás autószállító trélerig a hét minden. Speciális utánfutó gyártás. Kölcsönözhető utánfutók listája 1. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Sátras utánfutó Játék. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Foglalkozunk több méretű utánfutóval és utánfutóra műanyagtető gyártásával.


Megtalálható nálunk hajószállító, jet-ski utánfutó , lószállító, áremfejlesztő utánfutó és pótkocsi. Megrendelhető tervezés, gyártás, vizsgáztatás, kölcsönzés , szervizelés. Szentendre Kőfaragó utca 3. Bláthy Ottó úti telephelyünk BEZÁRT!

Amennyiben külföldre viszik az utánfutó t, kérjük hívjanak az ár előzetes kalkulálása miatt. Az árak külföldi út esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések