2019. augusztus 19., hétfő

Domborított üveg

Padlóváza, réteges maratott üveg Nancy Daum jelzéssel. Váza, maratott üveg Gallé jelzésével. Asztaldísz, öntött domborított réz, üveg betéttel. A képet úgy alakítja át, mintha azt különböző üvegtípusokon.


Szemcse parancs hatását domborított megjelenítéssel kombinálja.

Fő tevékenységi körünk a hőszigetelő. Domborított -, hajlított üveg Bejárati ajtókba, ablakokba, pultokhoz, konyhaszekrényekhez. Hőszigetelt üveg gyártása fokozott hőszigeteléssel is,betörésgátló biztonsági fóliával,színes illetve domborított üveggel egyaránt lehetséges. A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják.


A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll ezért kedvelik kültéren is a használatát. Domborított üveg Székesfehérvár kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Lényegében az üveg keretét saját anyagából lecsiszolva kapja, ami változó szélességben készülhet az egyedi igényeknek megfelelően.

Sarokgömbölyítés: Vágás során az üveg nemcsak éles, de sarkain hegyes is. Ezeket elcsiszolva, gömbölyítve a szabadon álló üvegek esetén alkalmazzuk, a sérülések megelőzése. Oldalunkon több szűrési szempont megadásával üveges közül választhat.


Az alábbi űrlapon szaknévsorunkban kereshet, de az ajánlatkérés gomb megnyomásával rögtön személyre szóló árajánlatot is kérhet a vállalkozásoktól. Fényvisszaverős üveg. Ezek fény, és hővédős üvegek.


Gyártásánál egy vékony fém oxid réteget juttatnak az üveg felületére, ez a kemény réteg ellenáll a környezeti változásoknak - kültérre is ajánljuk ! Alkalmazásai: - Okos tükör - Detektív tükör - Félig áteresztő üveg - Félig áteresztő. Matt hőszigetelt üveg mm float üveg – légrés – mm savmart üveg 19. Az üveg Az üveg egy túlhűtött folyadékoldat, amelyben szilárd állapotban vannak a fémoxid komponensek.


Más definíció szerint: az üveg egy olyan szervetlen összetételű keverékanyag, ömledék, amely hűtés hatására rideggé vált, kristályosodás nélkül. Hőszigetelt üvegek méretre gyártása és beépítése fába, fémbe, müanyagba normál síküvegből, mintás és savmart üvegből, reflexiós, domborított reflexiós üvegből. K értékű hőszigetelt üveg - egyik oldala bevonatos. Választható üvegek a float víztiszta üveg mellett csincsilla, fatörzs, gríz és felhő a mintaképek szerint.


Biztonság: az ajtó leemelésgátlóval isrendelhető. Jobbra nyíló, domborított üveg ajtóval. No frost rendszerrel.

Ha már eldöntöttünk, hogy milyen fa kültéri vagy beltéri nyílászárót szeretnék, az egyik legfontosabb dolog az üveg kiválasztása. A és rétegű, hőszigetelő üvegezés mellett megtalálható még a hangszigetelő -, lágyfém bevonatos-, nap és fényvédő-, edzett-, valamint a katedrál és savmart üvegek. Egyedi falburkoló konyhapanel az üveg ragyogásával és a műanyag előnyeivel olcsón és gyorsan!


Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Tükrök méretre szabása, felszerelése. Különböző mintás (katedrál), savmaratott üvegek méretre szabása, beépítése. Redőnyök felszerelése.


Külső-belső párkányok szerelése. Az építőipar fejlődésével párhuzamosan a gyártandó üvegszerkezetek jelentős része lágybevonatos ( fokozott hőszigetelést biztosító ) üvegből készül. Tiffany üveg bútorüveg homokfúvott üveg olvasztott üveg. Igényelt szolgáltatások. Fa bejárati ajtó csere Fa bejárati ajtóinkat több szerkezeti vastagsággal hozzuk forgalomba, mm vastag szerkezeti vastagságban , rétegragasztott, hossztoldott borovi fenyőből , 68mm -es, mm-es , és mm-es szerkezeti vastagságban.


Ajtó üvegezés ( műanyag, fa, fém tokkal rendelkező nyílászárókba normál, hagyományos ill. 4mm-es síküveggel. Hőszigetelt és hangszigetelő üveggel (thermo) ill.


Betörött bejárati ajtók, kapuk üvegcseréje, bejárati ajtóüveg pótlása, beltéri szobaajtó üvegezés, beltéri szobák ajtó üv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések