2019. augusztus 6., kedd

Oszloptartó vas betonozható

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! A betonozható oszloptartó vas fő felhasználási területe az építőipar, ahol is általában teraszok, féltetők és egyéb, túlnyomó részben fa szerkezetű építmények oszlopainak betonban történő szilárd rögzítésére használják.


Betonozható oszloptartó fa gerendákhoz. Keresztmetszetek: x cm gerendához 1. Beépítése betonozással történik. U-alakú oszlop tartó. A fa oszloptartó vasalat kiviteltől függően két vagy három fő részből állhat.


Oszloptartó szeglemezek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A betonozható kivitel egy U profilú gerenda tartóból és a hozzá hegesztett betonvas szárból áll, míg a. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Budapest Lőrinci út 43. A leverés során figyeljünk arra, hogy az oszloptartó szára egyenesen lefelé haladjon; ez nem is annyira egyszerű feladat, ezért érdemes lehet hosszú betonfúró szárral előfuratot készíteni, ami már megkönnyíti az oszloptartó egyenes beverését.


Szállítási díj min. Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Ezekkel az oszloptartókkal biztosra mehet!


Talpas és betonhoz tervezett modelleket egyaránt rendelhet, méghozzá remek áron, országos kiszállítással. Webshopunkban minden vásárlás után pontokat írunk. Here At The Range We Have A Wide Vibrant Collection Of Vas es, Perfect For Any Room.


Buy Online Today at The Range for Home Delivery.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések