2019. augusztus 15., csütörtök

Csepel művek cégek

A név eredetére többféle magyarázatot is lehet találni. Az egyik szerint az államalapítás előtt megtelepedő magyarok vezérének, Árpádnak lovászáról kaphatta nevét, akit Sepelnek hívtak. Az itteni cégek nemcsak tevékenységükben, de méretben is nagyon szórnak. Csepel Művek - 2hektár Iparterület.


A KÉK adatai szerint húsz vállalat nettó milliárd feletti éves árbevételt termel, 1cégnél viszont ötnél kevesebben dolgoznak, és az árbevételük is.

Bútor gyártás, asztalos, kárpitos. Bútorgyárak, egyedi bútor készítők. Körülbelül éve a motoromat szervizelték itt. Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen!


Weiss Manfréd Acél- és Fémművei Rt. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül.

Emellett előadások, építészet- és helytörténeti séta, koncert, filmvetítés és workshop is várja az érdeklődőket az ingyenes programon. Cég rövid neve: CSEPEL MŰVEK V. Hosszú távon a program célja, hogy az intézmények, cégek és más helyi szereplők. A negyedik céget , Nellen Kft.


A 1ezer négyzetméteres terminál a cég negyedik szárazföldi. Budapest és Magyarországon más városai. Ebben szerepe lehet telephelyünk közelségének is. Az ilyen reklámcigaretták funkciója homályba vész, egy biztos: hagyományos kereskedelmi forgalomba nem kerülhettek. A kilencvenes évek elejétől itt béreltünk magunknak próbahelyet, aztán később azoknak a zenekaroknak is, amiket mi menedzseltünk.


Tíz évvel ezelőtt jött. Magyarország nyugati részén, Veszprém megye ipari övezetének közepén található cégünk, mely egyedi gépgyártásra és lakatos munkákra specializálódott. Mai külalakján, az egykori gyárváros településszerkezetén és vállalati kultúráján leginkább a. A látogatókat a nyitott.


Biztonságos üzleti döntések - céginformáció segítségével. FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!


Ezek sikerességét, méretét jól mutatják az általuk birtokolt épületek állapota, van aki szépen felújított épületben gyártja a modern kor termékeit, mások huzatos, kissé romos üzemcsarnokokban.

Felfedezem a környéket. Adatlap nyomtatása. Ez a hirdetés jelenleg nem aktív, vagy az irodaház megtelt. Keressen tovább több száz elérhető irodaház kö.


Ez volt az egyik legelső hazai magánvállalkozás. Vállalatunk, a Go-Metall Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések