2019. augusztus 5., hétfő

Dorker kaposvár

Mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazása volt a fő profil. Az erő- és munkagépek területén folyamatosan bővítjük választékunkat, versenyképes kínálatot biztosítva a mezőgazdaságban dolgozók számára. Hozzájárulok ahhoz, hogy a Dorker Kft. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Szántóföldi csúcstechnika.


Kaposváron is várja a gazdákat. A száz százalékban magyar vállalkozás a legmodernebb gépeket forgalmazza. A DEUTZ-FAHR célja, hogy a gazdákat és a bérvállalkozókat a legmodernebb mezőgazdasági gépekkel lássa el, hogy megkönnyítsék a munkát és maximalizálják a termelékenységet. Fényképes összeállításunkkal mutatjuk be, hogyan forgolódtak a zöld-fekete szépségek a kaposvári telephelyen. Tárcsás boronák Kultivátorok.


Create New Account. See more of Dorker Kft. Agricultural Service in Baja, Hungary. GYULA KAPOSVÁR TISZAGYULAHÁZA ODAMENTÜNK, MEGMUTATTUK. A Vogel-Noot-tal közös összefogásban kerül megrendezésre szeptember 24-én a következő szántóföldi bemutató Magyaratádon és az év utolsó programja október 2-án lesz Derecskén.


Akkumulátorok, acéláru, csapágyak, hegesztéstechnika, hidraulika, kenőanyagok, szerszámok, kiegészítők. A rendezvényen nem csak megtekinthették, hanem ki is kipróbálhatták az idei pályázatokban is beszerezhető gépek széles választékát. Elfelejtetted a fiókodat? Közösség Az összes.


Megnézheti és kipróbálhatja az idei pályázatokban beszerezhető gépek széles választékát. Az Agro Ecopower traktor teljesítménymérés ezen a napon díjmentes! Nyitva tartások DORKER Kereskedelmi, Szolgáltató és Javító Kft.


VIDEÓN A VÉGZŐSÖK NAGY NAPJA! KATTINTSON A KAPOSVÁRI SZALAGAVATÓKÉRT! Zagyvaszántó Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Dorker - Agro Napló - A mezőgazdasági hírportál.


Agrofarm 4G Vásároljon készletről! Kedvező árakkal, fi nanszírozási ajánlatokkal várjuk! Kérje akciós ajánlatainkat!


John Deere 8R traktorok készletről, árfolyamkockázat nélkül! A kialakult járványügyi helyzet teremtette körülmények eddig talán soha nem tapasztalt kihívások elé állították a különböző iparágakat nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is. MAGTÁR Termeltető Kereskedelmi Kft.


VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. Előző cég az adatbázi. KEDVEZMÉNYES DEUTZ FAHR KOMBÁJNOK! AKCIÓS finanszírozás kamattal!


A április 30-ig leadott rendelésekre kedvezményt biztosítunk az árakból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések