2019. június 6., csütörtök

Roló tetőablakra

A belső árnyékoló és fényzáró roló is műküdtethető. A tetőablakra felszerelhető kétoldali sínes kivitelnek köszönhetően az ablak üveg két szélén sem engedi be a fényt a fényzáró roló. Az termolux árnyékoló rolók csak a rolóra feltekert anyagban különböznek, tehát nem fényzáró, hanem egy egyszerű árnyékoló anyag van a rolón.


Weboldalunkon egyszerűen. A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre. A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon. Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével. A tetőablak sötétítő roló alumíniumkeretes kialakítása teljes fényzárást biztosít.


A vászon külső felülete ezüstszínű fényvisszaverő bevonatos. A tetőtéri ablak és a bukó ablakok árnyékolására még tökéletesen alkalmas a tokozott vászon roló is. A tokozott vászon roló tokjához két vezető sín van szerelve, ami a roló vásznát megvezeti, sőt ennek a sínnek köszönhetően a vászon mellet még fénycsík sem látható. A bekarikázott kódok (pl. 30 M0 M8A) jelentik az ablakának méretét ez alapján az alábbi táblázatból tudja kiválasztani az Ön tetőablakára illeszkedő fényzáró rolót.


A VELUX tetőtéri ablak redőnyök tteljes sötétséget és maximális hővedelmet biztosítanak. Tudjon meg többet redőnyeinkről itt. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon.


Ráadásul a VELUX külső hővédő roló áttetsző anyagból készül, így átengedi a fényt és a kilátást sem akadályozza. A VELUX külső hővédő roló egyszerűen, belülről felszerelhető tetőtéri ablakára. Sínes kialakítása nem engedi be a fényt a roló mellett sem, az anyag külső hővisszaverő bevonattal rendelkezik. A rendszer lényege, hogy csak az ablakszárnyra kell felakasztani a rolót, ezért az ablakot csak akkor lehet teljesen kitárni, ha megfelelő hely marad a sarok és az akasztó között! Velux tetőablakra online megrendelhető Velux árnyékoló árak a legolcsóbb.


Mivel a szövetszerkezet áttetsző ezért a belső kilátást a Velux hővédő roló nem. Ha igen, akkor a Velux hővédő roló lesz a jó választás a tetőtéri ablakra. Ha roló nélkül nyáron kinyitja a tetőablakot , akkor könnyen azt.


A fényzáró roló külső oldalára felvitt hővisszaverő bevonat segítségével nyáron a meleget nem engedi a tetőtérbe, míg télen fűtési energiát takarít meg. Schindler tetőablakra nem forgalmazunk fényzáró rolót! A weboldalunkon erre is megoldást talál, ilyen például a rolós szúnyogháló.


Ez a rendszer nem jelent akadályt az ablak nyitásakor, mivel a háló szükség esetén feltekeredik a tokjába. A függőleges mozgatású rolós változat max. Ha nagyobb ablaka van, ne aggódjon, mi erre is.


Ha egyszerű és olcsó árnyékolásra vágyik, válassza a sötétítő kampós rolettát. Most -kal olcsóbban kapható. A roló szövete nem engedi át a napfényt, csak oldalt hatol be fénysugár. Három pozícióban rögzíthető, a szárnyra szerelt kampókba kell akasztani. A naphálós roló anyaga egy speciális textil.


Ezek a roletták UV sugárzást álló textilből készülnek, természetes színeivel diszkréten simulnak környezetükbe. A külső hővédő roló felszerelése után a tetőablak szárny továbbra is nyitható-zárható marad. Nem szükséges a rolót visszaengedi a tetőablak kinyitásához.


A napsugarak -át megfékezi (üvegtípustól függően), mielőtt azok elérnék az üvegfelületet, így zárt ablakoknál akár fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések