2019. június 19., szerda

Bronz reflexiós üveg

A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják. A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll ezért kedvelik kültéren is a használatát. Reflexiós üveg – fényvisszaverős üveg (detektív üveg ). Sötétkék, zöl szürke és bronz árnyalatokban érhető el.


A reflexiós üveg egy fényvisszaverő üveg , amelyen egy vékony fémoxid réteg van.

Lehet víztiszta, bronz , szürke, zöl rózsaszín és kék. Ezek fény, és hővédős üvegek. Fényvisszaverős üveg. Gyártásánál egy vékony fém oxid réteget juttatnak az üveg felületére, ez a kemény réteg ellenáll a környezeti változásoknak - kültérre is ajánljuk ! Alkalmazásai: - Okos tükör - Detektív tükör - Félig áteresztő üveg - Félig áteresztő.


Készítése során a float üveget kívülről egy fém-oxid bevonattal látják el, így történhet meg az, hogy az ablak csak oldalról látható, szemből nem. Előállítása: Előállítása megegyezik a float üveggel. A folyékony üveghez adott színezőanyaggal érhető el az üveg színe.

Jellemzően szürke, bronz , kék. Majd az üveg egyik oldalára speciális eljárással egy vékony fémbevonatot adnak. Ettől jön létre a tükröződő hatás. A fény visszaverődése mindig a világosabb oldal felé erősebb.


Olyan üveg , amelyre a bevonatot magas hőmérsékleten viszik fel és beégetik az üveg felületébe a float üveg , vagy a parsolüveg gyártási eljárása során. Reflexios üveg : Kívülről tükörhatású üveg ( bronz , kék, zöl szürke). Javasolható olyan helyekre, ahol nem szeretnénk, hogy belássanak. Visszaveri a napsugarak jelentős részét, ezért kevésbé melegszik fel a helység, ha ezt az üvegezést választjuk. Nappal nem lehet kintről belátni a lakásba, de sötétben belehet a kivilágított helységbe.


PLANIBEL (anyagában színezett üveg) A Planibel üveg teljesen átlátszó , akár a float üveg. Olvasztási folyamat során kapja a végleges színét, a hozzáadagolt fémoxidtól kapja. Többféle színben gyártják, mint például a szürke, bronz , sötétkék, vagy a zöld.


Felhasználásuk üveghomlokzatok, bútor üvegek, készítésekor is gyakori. A fényvisszaverő, vagy reflexiós üveg egy fényvédő réteggel ellátott üveg , amelyen egy vékony fémoxid réteg van. Ez a réteg víztiszta és anyagában színezett.


Betörött bejárati ajtók, kapuk üvegcseréje, bejárati ajtóüveg pótlása, beltéri szobaajtó üvegezés, beltéri szobák ajtó üvegezése akár savmart üveg ,(opál üveg ) fehér, színes, bronz , savmaratott, katedrál üveg beépítésével is.

Az üveg az olvasztási folyamat során kapja a végleges színét a hozzá adagolt fémoxidtól. Az anyagában színezett üveg nagyobb mennyiségű napenergiát nyel el, ezáltal akadályozza annak túlzott beáramlását. Gyártott színek: szürke, bronz , kék, zöld. Atlas biztonsági bejárati ajtó bronzreflexiós üveggel és villanyóra szekrény Neptun biztonsági bejárati ajtók EUROPA, Black Cherry színű biztonsági ajtó lakótelepen: ATLAS biztonsági ajtó csincsilla üveggel Jog utca panel erkélyfal csere CHANCELOR aranytölgy ajtó bronz reflexciós üveggel ATLAS csincsilla üveg Aranytölgy üvegfal Naiad bejárati ajtóval Europa 3. Az üveg felületén egy átlátszó, rendkívül vékony bevonat található, melynek köszönhetően kétrétegű üveg esetén a teljes napenergiának csupán -a (három rétegű üveg esetén -a) jut be, a hagyományos hőszigetelt üveg -kával szemben, így a nyári nagy melegben a lakótér sokkal kevésbé melegszik fel és komfortosabban érezhetjük magunkat otthonunkban. Katedrál üveg : Minták és színek széles választéka: fehér, sárga, bronz , zöld.


Az ajtópanel üveg alkalmazásával is készíthető. Az üvegezésnél alkalmazható különféle festett-, dísz-, vagy homoküveg segítségével való díszítés is. A laminált üveg olyan biztonsági üveg , ami ha eltörik, a két üveg között lévő PVB membrán szilárdan tartja, amely megvédi az embereket a sérüléstől és az üvegtörmelékektől, Megakadályozza, hogy az üveg szétessen nagy, éles darabokra.


Ez teremt egy jellegzetes pókháló repedés mintát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések