2019. június 26., szerda

Semmelrock citytop kombi barna fekete

A színek és formák variánsai izgalmas felületi kialakításokat tesznek lehetővé. A homlokzat törtfehér színéhez kifejezetten illik a lábazat és a térburkolat színkombinációja. A képen látható vörös-barnát választja? A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. Milyen színű sétányon szeretne sétálni a kertjében?


Castello antico Kombi antikolt térkő. Valódi természetes antik megjelenésű térkő, hiszen természetességet, mediterrán könnyedséget, kényelmet sugároz. Vastagság és cm. Melyik szín dobogtatja meg a szívét? Citytop Smart térkő, barna mix.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. A változatos szín és formavilág mellett kiemelkedő előny, hogy nincs térkő elmozdulás.


A kombisablonnal történő gyártás előnye az, hogy a többféle méretű kő azonos gyártási ütemben készül, így az egyes méretek közötti szín és. Vagy a többi szín jobban tetszik? Hány m 2-re van szüksége a burkolathoz? SEMMELROCK La Linia Grande – Gránitszürke (120x40x10) Opciók választása. BARABÁS Séd – Piros(6) Opciók választása.


Pomáz, Budakalászi út 16. Ft, - Készletről azonnal! Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 5. Gyalogos forgalomra tervezi burkolatát? Tetszik Önnek is a karamell? Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és.


Kopásállósága és fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeinek is megfelel. A termék kombinálható kerti lapokkal, Rivago kerítéssel. A kvarcittal nemesített felület szépsége megkapó látvány?


CityTop Kombi a Kombi Térkövek kategóriában – most 3. Színválaszték: vukán, vörös- barna , őszilomb, mediterrán, barna - fekete , sarkifény , szürke. A megadott ár mtermékre vonatkozik! Az akciós ár csak minimum sor (m2) rendelése esetén érvényes! A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Kosár: termék A kosár jelenleg üres. Ajánlatkérés tartalma Hívjon minket! Térkövek, térburkolatok, kertépítő elemek, járdalapok, szegélyek.


Kérjen tőlünk árajánlatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések