2019. június 25., kedd

Habarcsos vödör

Industrial Quality Amana Template Router Bits. Stock and Ready to Ship. Habarcsos vödör 12L fekete műanyag.


Wolfcraft pótpenge görgős fugakaparó é. Jellemzők literes műanyag, de mégis massziv malteros vödör fém fogantyúval, mely többek között alkalmas beton, malter, csemperagasztó, vakolatanyag, glett anyag és egyéb épitőipari felhasználásra, keverésre, szállitásra.

A vödör füle fémből készült. Az eszköz fekete színű. Elengedhetetlen eszköz a háztartásokba, építkezések során. Gyors szállítás, kedvező ár-érték. Hasonlítsa össze az árakat!


A malteros vödör színe: fekete. Extol premium órás csavarhúzó készlet db Cr. Minőség és széles választék – országos házhozszállítással.

Szállítás: 5- munkanap. Szerszám webáruház. Hírös Webáruház Kft. Kecskemét, Trafó utca 1. OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Kérjük töltse ki az alábbi mezőket a hírlevél feliratkozáshoz: Minden mező kitöltése kötelező! Minőségi szerszámok és gépek kereskedelme barkács és ipari kategóriában egyaránt. Makita, DeWalt, Rothenberger termékek széles választéka. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Technoflex, NTC, Omaer, Jeonil és egyéb építőipari gépek, fénytornyok.


Honda, Kohler, Deutz, Lombardini motorral) Honda, Arven, SAN és. A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Ennek több oka van, elsősorban az eső és a porhó elleni védekezés, de a szélviharok ellen is nagyobb biztonságot nyújt a habarcsos módszer. Megnézve egy, a XX. Metal Parts to Fit Your Needs.

Have to Say About Us. Webáruházunkban számos műanyag termék és Ládák közül választhat. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt.


Fogók, lyukasztók, csapszegvágók, lemezollók Fogók Lyukasztók Csapszegvágók Lemezvágó ollók. Nagy terhelésnek is ellenálló, formázott fém füllel felszerelt. Autóipari és speciális szerszámok, műhely berendezések megbízható forrásból. A TOPEX márka ezermestereknek készül.


Kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal! Profiknak és kezdőknek egyaránt. Vezérlésrögzítő szinte minden típushoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések