2019. június 6., csütörtök

Rolós szúnyogháló tetőtéri ablakra

Rolós szúnyoghálók ablakra , tetőtéri ablakra. Közvetlenül az ablakra , vagy a redőnyök lefutósíneire is felszerelhető. A rolós szúnyogháló működésekor a háló függőleges irányban mozog. Normál és tetőtéri ablakra is felszerelhető!


Felengedéskor rugó segíti vissza a hálót a tokba.

Felül található a tok, amibe a szúnyogháló feltekeredik. Szúnyoghálók ablakra műanyag-vagy alumínium kerettel. Méret megadása: Mérje meg a nyílást, amit le szeretne fedni a rolós szúnyoghálóval, és adjon hozzá a szélességhez cm-t, a magassághoz pedig cm-t.


Feszítés nélkül a roló vászna nem követi párhuzamosan a nyílászárót, így „behasasodik”, ami egyrészt nem esztétikus, másrészt a fény bejutását sem gátolja meg. A tetőablak rolós szúnyogháló a legjobb megoldás minden méretű, márkájú és kivitelű tetőtéri ablakra : Mivel egy tetőtéri szobában általában az egyetlen nyílászáró amin szellőztetni lehet az a tetőablak, ezért ide minden esetben mobil tehát rolós szúnyogháló szükséges. Függőleges mozgatású rolós szúnyogháló, tetőtéri ablakra szerelhető, egyedi méretre gyártott. Szétszerelt állapotban az összes szerelékkel, és felszerelési útmutatóval szállítjuk.


Mindez nem véletlen, mert amikor szükség van a bogarak elleni védelemre, akkor az egy mozdulattal megvalósítható, de bármikor használaton kívül is helyezhető.

A rolós vagy más néven mobil szúnyogháló rendkívül praktikus, könnyen kezelhető és a kombinálható! Az AMS szúnyogháló az egyetlen a belső kiegészítő tartozékok között, melyet nem az ablakra rögzítünk, hanem a belső borítás síkjára. Anyaga üvegszövet, mely védi a helyiséget a rovarok bejutásától kissé nyitott ablaknál. Az ablaknyílás köré alumínium sínek segítségével rögzíthető. A mozgatható szúnyogháló alkatrészei alumíniumból készülnek , rendkívül időtállók.


A lehúzható szúnyogháló hálója cserélhető , ezért ez a szúnyogháló típus hosszú távú befektetés. További információk. Pontosan le kell mérnünk a fogadó felületet.


A mérés azért is fontos, mert a gyártó nem látja a helyszínt, ha rossz méreteket adunk meg neki – rossz helyen. Köszöntjük szúnyogháló weboldalunkon, nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú kiváló minőségű műanyag és alumínium szúnyoghálót, amit akár napon belül átvehet méretre vágva telephelyünkön. Fehér vagy sötétbarna színű alumínium tokkal és kerettel, szürke üvegszálas hálóval. Míg az ablakoknál fentről lefelé történik a szúnyogháló kezelése, addig az ajtók esetében a szúnyoghálót oldal irányba húzzuk el.


Ez a legnépszerűbb ablakra szerelhető mozgatható szúnyogháló típus! A rugó felhúzott állapotban van. Könnyen felszerelhető olyan helyeken is, ahol már létráról sem érhető el a nyílászáró! A szerelés történhet kívülről és belülről is.


Az önálló rolós szúnyogháló függőleges működés esetén egy, az ablak tetején elhelyezett tokból húzható le, rolóként.

Működtetése könnyű és egyszerű. Tökéletes megoldást jelentenek elérhető magasságban lévő, kézi működtetésű tetőablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a roló segítségével. A tetőtéri ablakokra szerelt belső árnyékolók egyszerűen működtethetők kézzel vagy távnyitórúddal.


Ha mozgatható szúnyoghálóra van szükség, elsősorban a függőleges működtetésű rolós szúnyoghálót ajánljuk, de tökéletesen alkalmas a pliszé szúnyogháló ablakra szerelhető típusa is. Szinte minden típusú nyílászáróra, akár tetőtéri ablakokra is készíthető, ismerkedjünk meg a típusokkal: Fix szúnyogháló. Ahogy a nevében is benn van fix, nem mozgatható.


A fix szúnyogháló leírását itt találja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések