2019. június 3., hétfő

Bramac cserép súlya

Egy grammal sem nehezebb a kelleténél. Kitûzés: A tetõfelület fedése elõtt fedési tervet kell készíteni, mely meghatározza az elemek pontos elhelyezkedését. Egy négyzet-méterre azonban csak tíz darab kell belõle, így négyzetméterenkénti súlya más fedõanyagokkal nagyjából azonos. Az egyedül nálunk elérhető tetőcserép érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt.


A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Egyértelmű, hogy ez az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak, így tökéletes választás tetőfelújítás esetén.

A teljes tetőszerkezet cseréje nélkül is egyszerűen és gyorsan válthatja le régi palatetőjét a szinte. Vihar esetén a relatív magasabb súly. A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak. Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink. A speciális felület védi a cserepet a szennyeződések ellen, a mohásodás, algásodás.


Beton tetőcserepek. BRAMAC DOP Hungary. Bramac cserép súlya.

Anyagszükséglet: darab négyzetméterenként, amiről már tudjuk, hogy vízzáróság szempontjából mit jelent. Vegye ki a törött cserepet. Hódfarkú cserép bontásához egy-egy éket kell óvatosan beütögetni a közvetlenül fölötte elhelyezkedő két cserép alá.


Ezután egy kőműveska­nalat a tartóorr alá tolva, vigyázva emelje le a tetőlécről a törött cserepet. Az új cserép felrakása után eltávolíthatja az ékeket is. Ez alapvetően igaz, mert egy kerámia cserép valóban jóval könnyebb a betoncserépnél.


Viszont a mérete is kisebb, ezért az m2-re jutó cserép súlya között már nem lesz ilyen jelentős különbség. Ebből persze az is következik, hogy a kerámia cserép könnyebb súlya , nem is olyan jelentős előny. Ez nem egyértelmű előny. A sík napelemes konstrukciók nagy súllyal bírnak. Látható, hogy a többletterhelés.


Our company has years of experience in the production and development of overall solutions for long-lasting and durable roofs. Kellô súlya megvédi a tetôt a viharok pusztításától. A tetőcserép megfelelő súlya a viharállóságban, védelemben,. A betoncserép esetén a tető egyenletes súlynak van kitéve a jó vízzárósága miatt,. A közepes fedési méreteket db cserép egymáshoz illesztésével ellenőrizni kell, mivel az égetett agyagtermékek mérete a megengedett tűréshatárok között.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Az OK gombra kattintva vagy a az oldal továbbgörgetésével Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Könnyű cserép a tető felújításához. A tetők felújításánál különösen fontos szempont a tetőfedő anyag súlya. A tetőszerkezetnek ugyanis nemcsak a tetőfedésre használt anyag súlyát kell megtartani, hanem télen még a ráhullott havat is.


A tető megfelelő szigetelésekor kemény téli hidegben akár egy hónapig sem. Képzett tetőfedők és szakképzett tanácsadói hálózat segíti az értékesítési munkát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések