2019. június 7., péntek

Vakrámázás árak

A feltüntetett árak bruttó árak , a vakrámázás díját is tartalmazzák. Munkáinknál alkalmazzuk a kasírozás, paszpartuzás, vakrámázás módszereit. Tartunk raktáron a képkeretezéshez szükséges hagyományos mm vastag, és csillogás mentes üvegeket is.


Gyártunk pattintós (kapcsos) képkeretet, egyedi méretre. A vakrámázás a vászonkép fakeretre feszítését jelenti. Vászonképed vakrámázott festővászonra készül.


Az oldalon bruttó árak szerepelnek, már tartalmazzák az áfát! A csomag a vakrámázás költségét nem tartalmazza. Galériánkban több mint 8féle keretlécből választhat.


Cégünk 1-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Budapest pontján. Nevünkben a GURU szó, összefoglalja filozófiánkat: mesterei vagyunk a szakmának, s a ránk bízott feladatokat a legjobb tudásunk szerint végezzük el. Tudásunk mellé profizmus is társul, így ügyfeleink egyedi igényeit is ki.


Canon, Pentax, Ricoh, Sigma és Tamron kizárólagos magyarországi foto- és videotechnikai márkaszerviz és kölcsönző. Festmény, grafika, akvarell, rézkarc, pasztell alkotások restaurálása: Sokak tulajdonában van festmény, mely korából kifolyólag vagy sérülés következtében kisebb-nagyobb javításra szorul. Mintaboltunkban több ezer képkeret és keret közül válogathat, legyen az műanyag, fém vagy fa képkeret. Képkereteink egyszerre szépek és funkcionálisak.


Vakrámázás árak

Fénykép, festmény akkor éri el igazi hatását, ha olyan képkerettel látják el amely kiemeli művészi értékét. A képmalom szakképzett munkatársa gazi művész szemmel látja a dolgokat, nem csak egyszerűen berámáz. Az elkészített nyomatokat a műhelyünkben géppel kasírozzuk. A gépi kasírozás másik előnye, hogy több képből álló megrendelést, fotó- és egyéb kiállítási nyomatokat is gazdaságosan és rövid határidővel tudjuk elkészíteni.


A táblázatban nem szereplő méretek esetén keresse ügyfélszolgálatunkat. Keret restaurálás: Vállaljuk fából faragott, illetve blondel keretek restaurálását. Digitális képek művészi igényességű nyomtatása WIR minősítésű múzeum archív művész- vagy fotóvászonra. Az árban még az ékek is benne foglaltatnak. Manapság újra divatba jöttek a vászonra készített képek, reprodukciók, azaz a vakrámázás.


Praktikus és egyedi lakásdekorációs megoldás. A küldött grafikára körben mind a négy oldalon min. Szabvány méretű vászonkép árak. A Cafe Frei receptkönyv, és annak minden tartalmi eleme (beleértve a termékek elnevezését is) a Cafe Frei Kft.


Vakráma feszítés, vakrámázás. MDF vagy fakerettel, üveggel, hátlappal, kasírozva. Minden típusú tabló keretezése 3. Tablóit különleges eljárással kasírozzuk, (ragasztjuk) hogy a nagy méret és esetleges páratartalom miatt, hosszú évek múlva se hullámosodjon meg. A honlapon található kereteken kívül választhat más típusú képkereteket is!


Fa - képkeretek, kasírozás, paszpartu vágás, vakrámázás , tükör keretezés, képkeret léc - Üzletünkben több mint 3fajta képkeret lécből válogathat ! Fa, vagy fém keretbe tesszük a keretezendő képet, posztert, fotót melyet üveg és a hátlap közé rakunk. Backstage – Aranysakálok nyomában – Egy éjszaka a Petesmalmi Vadászháznál! Közel egy évvel ezelőtt járt a HAZAI VADÁSZ stábja a Petesmalmi Vadászháznál.


Akkor egy késő őszi. A lakberendezés olyan mint a nagy műalkotás: soha nincs igazán kész, mindig tudsz új színt és új formákat. Az átküldött képet mi átnézzük és ha szükséges a következő munkálatokat díjmentesen elvégezzük Önnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések