2019. április 2., kedd

Teleszkópos sövényvágó

Elektromos sövényvágó levehető alumínium teleszkópos résszel. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Megbízható kerti kisgépek minden kerti munkához, válasszon Praktikusan! A fejrész hossza 3mm.


A teleszkópos alumínium nyelek hosszúsága fokozatosan rögzíthető.

A sövénynyíró ütközőbakokkal ellátott. Az állítható száraknak köszönhetően tovább növelhető a vágási pontosság,. Olcsó Akkumulátoros sövényvágó termékek, Akkumulátoros sövényvágó márkák.


Sövényvágók vásárlása és rendelése az OBI-nál. A működését egy 4W teljesítményű motor biztosítja. Alkalmas magasabb sövények vágására.


Erős csúszás mentes markolattal és strapabíró pengével rendelkezik.

Az elektromos vezeték ellensúlyozza, hogy a gép karbantartása és kezelése egyszerű és súlya mindössze kg, amit elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken fogja értékelni, ahol hosszú ideig kell a kezeit felemelve vagy kinyújtva dolgoznia. Ez a készülék a ház körüli sövény, bokrok és díszcserjék vágására és nyesésére szolgál. Olyan beépített meghajtással rendelkező kézi készülék, amelynél a lineárisan elrendezett élek ide-oda mozognak. A STIHL sövénynyírói és sövényvágói a park- és tájgondozási munkák kitűnő partnerei. Az idős sövények visszavágására, a fiatalabbak igazítására eltérő kivitelű gépek szolgálnak.


Teleszkópos ágvágó. Fém szár, gumi fogantyúval. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Gemini-Duo webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással.


Hasonlítsa össze az árakat! Termékspecifikáció. Rendeljen webáruházunkból! Fiskars és Gerber termékek hivatalos magyarországi webáruháza - Finnshop.


Ha ehhez a hosszúsághoz hozzászámítja a munkát végző. Műszaki adatok – Tápellátás: 230.

Kifejezetten kényelmes használat az egyenként 6- 820mm hosszú nyélnek, valamint a könnyű, alumínium-ötvözet kivitelnek köszönhetően. Minden nap új ajánlatok lealkudott árakon! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Metszőolló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kerülendő az elektromos sövényvágó használata, ha más sze-mélyek (főként ha gyermekek) tartózkodnak a közelben. Mindig győződjön meg róla, hogy az elektromos sövényvágó szabályosan, a megadott munkahelyzetben legyen, mielőtt beindítja a motort.


Kihúzható nyelű, teleszkópos sövényvágó olló, 6és 8mm között fokozatmentesen állítható nyéllel, 2mm hosszú vágóéllel. Kényelmes, csúszásmentes fogás, könnyű állítás és minőségi vágópenge jellemzi. Husqvarna 520iHTakkumulátoros teleszkópos sövényvágó akkumulátor és töltő nélkül.


A járványügyi helyzet miatt a védőfelszerelések (védőruha, kesztyű, szemüveg, maszk) korlátozott számban állnak sajnos rendelkezésre. A készlet és a beszerzési ár is napról-napra változik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések