2019. április 30., kedd

Eladó rönkház

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. A képeken látható és állapotú TT-s Faller alpesi rönkház. Nem repedt, törött, hiányos, alá világítás is szerelhető. Ajánlott terepasztalra diorámákhoz.


Számlaadás és garancia nincs, nem cserél. FINNBÄR Magyarország.

Finn rönkház és gerendaház. Tervezéstől a kivitelezésig. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Könnyűszerkezetes ház, Készház, Gerendaház, valamint Rönkház építését vállaljuk kedvező áron tervezéstől egészen a kulcsrakész állapotig egyedi alaprajz alapján!


Díjmentes építési konzultáció ! Hagyományos vagy modern, Ön megálmodja, mi elkészítjük. Kézműves rönkház építése Rönkházaink építéséhez a megfelelő holdfázishoz igazodó ill. A rönkökről a kérget nagynyomású vízzel ill.


Egyedi faház, rönkház , gerendaház készítése 3D látványterv alapján!

Az alábbiakban megtekintheti összefoglaló árainkat. Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod! Akciós Vadászház, új Vadászház, használt Vadászház, olcsó Vadászház, kínál Vadászház, cserél Vadászház, keres.


Eladó Vadászház hirdetések. A keresett kifejezés: Rönkház A keresési eredmények közül az ingatlanhirdetéseket nem listáztuk. További db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után , így a jelenlegi db hirdetés helyett db hirdetés között böngészhet.


Pilisszentkereszt-Dobogókőn, az ország egyik legfrekventáltabb üdülőhegyén! Dobogókő kiváló kirándulóhely, itt található országunk elsőként épült turistaháza, és Földünk szívcsakrája is. Dinamikusan fejlődő üdülőövezet, ahol új nyaralók épülnek és komoly beruházás várható.


A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye. Henry Ford) Kézzel megmunkált, lucfenyő rönkökből építünk egyedi tervezésű házakat ( rönkház , faház, nyaraló, gömbház, gerendaház), a Nemzetközi - valamint az Alaszkai Rönkházépítő Szövetség szabványai szerint. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Piliscsaba házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Piliscsaba aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Susán csendes, de jól megközelíthető utcáján eladó a képeken látható, remek elosztású ház. Igazi családi fészek kialakítására alkalmas!


Mint megannyi konkurens vállalkozással ellentétben, mi vállaljuk gerendaház árainkat, azok nyilvánosak Mi garanciát vállalunk arra, hogy a munkafolyamat alatt a szerződésben meghatározott, előre közölt árakat nem lépjük túl, azokat a gerendaház építése alatt végig tartjuk! Cégünk a KÖHE csoport tagja. Hasonlít egy gerendaházhoz, azonban mégsem az, hiszen rönkökből készül.

Rönkök között gyapjú szigeteléssel. A fotón lévő 5xméteres rönkház kulcsrakészen felépítve bárhol az országban, azaz amerikai hódfarkú zsindelytetővel hőszigetelt nyílászárókkal és hajópadló burkolattal, mindez hét alatt! Ft Minden faház elkészítése Nyírmadán kezdődik, amit a tető nélkül összeállítunk. PERBO Multikomfort Kft rönkház ,gerendaház tervezés,építés,kivitelezés. A vállalkozás indításának mozgatóereje a tulajdonosok fához, mint természetes anyaghoz való vonzódása jelentette.


Az újonnan elkészült rönkház gyönyörű panorámával, hegyre, tóra néző kilátással keresi Önt! Amennyiben erre vágyik kérem keressen, kV mellett élvezeti a napfelkeltét. Biatorbágy Pecatónál élnek már állandó lakók, nyugodt, békés környezetbe hívom Önt.


Fűtését vízteres Kandallóval oldották meg. Nappali konyha a teraszos kapcsolattal pazar látványt nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések